Beni Bırakma Emre Kimdir? Kısaca Hayatı


Güncelleme: 29 Aralık 2017 : 03:05
2

Yeni yılın ilk aylarında yayın hayatına başlaması planlanan Beni Bırakma dizisi hafta içi hergün izleyici karşısına çıkacak. Atv uzun bir aranın ardından ilk kez bir gündüz kuşağı dizisini seyirciyle buluşturuyor. Entrikanın, hüznün, aşkın ve sırlarla dolu hayatların karmaşık hikayelerini konu alan Beni Bırakma dizisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dizide usta isimlerin yanı sıra çiçeği burnunda oyuncularda dikkat çekiyor. Beni Bırakma Emre kim, hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler.


Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Beni Bırakma dizisi 8 Ocak pazartesi ilk bölümü ile ekrana gelecek. Tanıtım fragmanıyla bile büyük ilgi gören dizinin geniş izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor. Dizide düzgün fiziği ve oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerden Emre karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Berkay Veli’dir. Genç ve yakışıklı oyuncu dizide Zeynep karakterinin sevgilisidir. Özellikle genç kızların ilgisini çeken Beni Bırakma Emre kimdir sorusunun yanıtı haberimizin devamında.

Beni Bırakma Emre Kim? Berkay Veli

Beni Bırakma Emre karakterini canlandıran Berkay Veli Hacette Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almaktadır. Henüz sektörde çok yeni olan Berkay Veli Büyük Sultan ( Oviedolu Katalina) ve Zincire Vurulmuş Prometheus isimli tiyatro oyunlarında rol almıştır. Beni Bırakma, Berkay Yaman’ın ilk dizi projesi olacak. Oyuncu ilk dizi deneyimini Beni Bırakma dizisi Emre karakteriyle yaşayacak.

Siz Beni Bırakma Emre karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.