Beni Bırakma İzlendi Mi Tuttu Mu Reytingleri Nasıl Final Mi Yapacak


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:27
2

Atv ekranlarının yeni dizisi Beni Bırakma tuttu mu? Uzun bir hazırlığın sonucunda büyük umutlarla ekrana gelen Beni Bırakma izlendi mi? Beni Bırakma dizisi reytingleri nasıl? İlk bölümü ile ekrana gelen dizinin izlenme oranları ve seyirci yorumları hakkında tüm gelişmeler haberimizin devamında.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova’nın başrollerini paylaştığı Beni Bırakma dizisi hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. 8 ocak pazartesi ilk bölümü ile ekran macerasına başlayan Beni Bırakma dizisi beklentileri karşıladı mı?

Ankara’nın en köklü ve saygıdeğer ailelerinden biri olan Sayar ailesi geleneklerine bağlı değerlerine önem veren bir yapıdadır. Baba Cengiz için aile her şeyin üstündedir. Gün içinde ne yaşanırsa yaşansın ailenin bütün fertleri akşam aynı sofrada oturmak zorundadır.

Cengiz Sayar bugünlere tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Büyük oğlu Tarık’ta tıpkı babası gibi azimli, hırslı ve delikanlı bir gençtir. Babası yavaş yavaş bütün işleri ona devretmek üzeredir. Ortaklarının kızı Meltem ile uzun süredir beraber çalışırlar ve herkes onların evlenmesini beklemektedir.

Fakat Tarık’ın hukuk öğrencisi Sıla ile tanışması hayatının dönüm noktası olur. Başlarda sadece yardım etmeye çalıştığı Sıla’ya zamanla aşık olur. Ve aşkı için ilk kez babasını karşısına alır. Sayar ailesinin küçük oğlu ise Tarık’ın tam tersi deli dolu ve uçarı bir gençtir. Doktor olan Emre ise Zeynep’e aşık olur.

Dizinin kilit noktası olan Zeynep, Sayar ailesinin annesi Arzu’nun yıllardır sakladığı sırrı ortaya çıkaracak bombadır.  Bu yüzden Arzu bu aşka şiddetle karşı çıkmaktadır. Her bir karakterin aşkları ve gururlarıyla sınanacağı etkileyici bir hikaye.

Uzun süre yayınlanan tanıtım fragmanlarına rağmen dizinin ilk bölümü yeterli ilgiyi göremedi. Dizide oyuncuların amatörlüğü oldukça belirgin. Aynı zamanda duyguyu izleyiciye geçirmekte oldukça başarısızlar. Dizinin ilk bölümü ne yazık ki ilk 100’e girmeyi başaramadı. Dizi bu reytinglerle devam ederse ne yazık ki kısa sürede final yapma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

Önemli olan siz değerli diziseverlerin ne düşündüğü. Siz Beni Bırakma dizisinin ilk bölümü nasıl buldunuz? Sizce Beni Bırakma dizisi tutar mı izlenir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=_eGS0hc2qJo

 

 

 

2 YORUMLAR

  1. Lutfen bu diziyi kaldırmayın beni birakma dizisi final olmasın nolur çünkü ben hergün can yürekten izliyorm nolur sesimi duyun istedm

Comments are closed.