Beni Bırakma Tarık Kim Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 04:24
0

Gündüz kuşağı dizilerinin kanallar arasında revaçta olduğu 2017-2018 sezonunda, Atv de yeni bir günlük diziyi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Beni Bırakma isimli dizinin oyuncu kadrosu büyük bir özenle seçilirken dizide başrolü canlandıran Tarık karakteri izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Beni Bırakma dizisi Tarık hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.


Beni Bırakma Meltem Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler 


Günlük dizi projelerinin art arda ekrana geldiği son günlerde bir atakta Atv’den geldi. Star Tv, Fox ve Kanal D’nin ardından Atv de alışılmışın dışına çıkarak hafta içi hergün yeni bölümleriyle ekrana gelecek bir projeye imza attı. 2018 yeni sezon dizileri arasına girmeye hazırlanan Beni Bırakma, yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Daha önce sayısız günlük diziye imza atan Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği Beni Bırakma, yoğun bir çalışma ve hazırlığın ardından Atv’de yayın hayatına başlayacak.

Beni Bırakma dizisi Tarık karakteri etrafında geçen olayları konu edinecek. Hem senaryosu hemde oyuncularıyla merak uyandıran dizinin ana karakteri Tarık. Her günlük dizide olduğu gibi aşk, entrika, yalan ve sır dolu konuların işlendiği Beni Bırakma, Tarık isminde bir çocuk ve annesinin ondan sakladığı büyük sırrı konu edinecek. Beni Bırakma Tarık kim sorusu dizinin takipçileri tarafından en çok merak edilen konu oldu.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Beni Bırakma Tarık karakteri, annesi tarafından gerçek babasının kim olduğu saklanan dizinin ana kahramanıdır. Tüm olaylar ve hikaye onun etrafında yaşanacak.

Beni Bırakma Tarık Kim? Emrah Akduman

1982 Ankara doğumlu genç oyuncu Sadri Alışık Akademi Kamera Önü Oyunculuk bölümden mezun olmuştur. Kariyer hayatı boyunca Keje, Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi Pusu, Sevgi Bağlayınca dizilerinin yanı sıra JanJan, Umut Adası, Kampüste Çıplak Ayaklar ve Darbe filmlerinde rol almıştır.