Bir İçeri Bir Dışarı Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu Nerede?


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 23:19
2

Fox Tv Bir İçeri Bir Dışarı yarışmasına nereden başvuru yapılır? Bir İçeri Bir Dışarı yarışmasına katılmak için gerekli şartlar neler?

Fox Tv, yeni sezonda eğlenceli bir yarışma programını da izleyicileri ile buluşturuyor. Birbirinden başarılı diziler ile yeni sezonda en çok izlenen kanallardan birisi olmayı hedefleyen Fox Tv, dizilerin arasına bir de yarışma programı ekliyor.

Bir İçeri Bir Dışarı yarışma programına katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Yarışmaya katılabilmek için başka bir şart ise bulunmuyor.

Derda Yasir Yenal’ın sunumu ile Fox Tv ekranlarında yer alan Bir İçeri Bir Dışarı yarışması geçtiğimiz sezonda da Show Tv de yayınlanmıştı. Ancak program Show Tv ekranlarında beklenen ilgiyi göremediği için yayından kaldırıldı.

Bir İçeri Bir Dışarı yarışma programında gerçek hayatta bazı olaylarla karşılaşan yarışmacılar, 1 milyon için yarışıyor. Yarışmaya başvurmak için Fox Tv’nin resmi internet sitesindeki başvuru bölümüne tıklamak gerekiyor.

Derde Yasir Yenal’ın eğlenceli ve hoş sohbetli bir şekilde sunduğu yarışma programına https://www.fox.com.tr/Bir-Iceri-Bir-Disari/ekstra/18/Basvuru-Formu bu link üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

1 milyonluk büyük ödüle giden yarışmada yarışmacıları zorlayacak tam 14 kutu bulunuyor. 14 kutunun içerisinde ise birbirinden farklı para ödüllerine gidiliyor.

Bir İçeri Bir Dışarı yarışma programına başvurmayı düşünüyor musunuz? Programı beğendiniz mi? Bir İçeri Bir Dışarı yarışma programının formatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Program ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.