Bir Litre Gözyaşı Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:04
6

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Bir Litre Gözyaşı hakkında bilgiler netleşmeye başladı. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler geldi. Bir Litre Gözyaşı Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri gibi tü detaylar haberimzde.

MF Yapım’ın üstlendiği proje bir Japon dizisinden uyarlama olacak. Japonya’da oldukça sevilen dizinin Türk televizyonlarında da gösterilmesi için yapılan girişimler sonuç verdi. Dizi Türkiye’de Kanal D ekranlarında gösterilecek. Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler olacak? Başrol oyuncuları kimler?

Dizinin konusuna gelinde Tedavisi mümkün olmayan ve sürekli ilerleyen Ataksi hastalığı olan Aya isimli 15 yaşında gencecik bir kızın yaşam hikayesini konu ediniyor. Japon dizisi olarak Türkiye’de ekranlara gelecek olan Mf yapım tarafından yayınlanacak. Senaryosu tüm hızıyla yazılmaya devam ediyor.

Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosu ile görüşmeler devam ediyor. [kirmizitext]Dizinin ne zaman yayınlanacağı[/kirmizitext] ve oyuncuları henüz netleşmeye başladı. Oyuncuların netleşmesiyle haberimiz güncellenmektedir. Dizinin güncel oyuncularını aşağıdan takip edebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bir Litre Gözyaşı Cihan(Miray Daner) Kimdir?

Miray Daner Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadın başrol oyuncu oldu. Dizide omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan rolüne hayat verecek. 1999 İstanbul doğumludur. 166 cm boyunda olan Daner’in tam adı Miray Naz Daner’dir.  Oyunculuğa daha 7 yaşındayken başlamıştır. O küçük yaşlarda Papatyam isimli dizide Metin Akpınar’ın torunu Gonca karakterini canlandırmıştır. Güzel oyuncunun erkek partnerinin kim olacağı şuan için belli değilken Mert Yazıcıoğlu ve Ekin Koç ile görüşmelerin devam ettiği bilinmektedir.

Mert Yazıcıoğlu yeni sezonda Bir Litre Gözyaşı dizisi ile ekranlarda olacak. Başarılı oyuncu dizide Cihan’ın hiç yalnız bırakmayan ve onu canından çok seven sevgilisi rolünde oynayacak.

Bir Litre Gözyaşı Figen(Sanem Çelik) Kimdir?

Eşkıya’dan ayrılan Sanem Çelik yeni sezonda Bir Litre Gözyaşı dizisi ile anlaştı. Dizide Figen karakterini canlandıran oyuncu, omrilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın annesi rolündedir.

Bir Litre Gözyaşı Muzo(Tolga Tekin) Kimdir?

Tolga Tekin dizide Muzo karakterini canlandıracak. Kızı Cihan’ın hastalığında ona en çok destek veren olarak eşi  Figen ile birlikte kızının yanında olacak.

Bir Litre Gözyaşı Orijinal Fragman izle

6 YORUMLAR

  1. Tedavisi mümkün olmayan, liseye daha yeni başlayan gencecik bir kızın yaşam öyküsünü oldukça acıklı ve ayrıca gerçek hayattan uyarlanıp bu kişinin kendi eliyle kaleme aldığı ibretlik bir dramatik bir hayatı konu edinir

Comments are closed.