Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi Şehirde


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 02:08
4

Elizi Film’in Kanal D için özel olarak hazırladığı Boğaziçi Rapsodisi isimli dizinin oyuncuları ve hikayesi kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Diziseverler ilgiyle takip ettikleri dizilerin çekim yerlerini, şehrini ve tam adresini gerek sosyal medya gerekse internet üzerinden yoğun olarak sormaya devam ediyor. Boğaziçi Rapsodisi dizisi nerede çekiliyor? Boğaziçi Rapsodisi dizi seti nerede, hangi şehirde sorularının yanıtı haberimizin devamında.


Boğaziçi Rapsodisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları devam eden dizinin hazırlıkları biter bitmez çekimleri başlayacak. 2018’in ilk aylarında yayın hayatına start vermesi beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu’nun rol alacağı biliniyor. Elçin Sangu’nun partneri kim olacak sorusunun yanıtı henüz netleşmedi. Bir kaç ünlü oyuncuya teklif götürüldüğü fakat henüz anlaşma aşamasında olduğu biliniyor. Elçin Sangu’nun partneri kim olacak sorusunun yanı sıra dizinin nerede çekildiği de merak edilen konular arasında.

Boğaziçi Rapsodisi dizisi nerede çekiliyor sorusuna gelmeden önce dizi hakkında kısa bir bilgi verelim. Romantik-dram türünde ekrana gelecek olan dizide ailesini kaybetmiş yetim bir gencin, zengin akrabalarının yanına yerleşmesiyle başlayan sıra dışı hikayesi konu alınıyor.

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Ekrana gelen pek çok dizi gibi Boğaziçi Rapsodisi’de İstanbul ve dolaylarında çekimlerini sürdürecek. İlk etap çekimleri İstanbul’da başlayan dizi daha sonra farklı şehirlerde setler kurabilir.

Boğaziçi Rapsodisi dizisi nerede çekiliyor sorusuyla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Bilgilerimizi güncellememize ve okurlarımızı daha detaylı bilgilendirmemize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.