Bu Sayılmaz Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kuruluyor?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 08:52
1

Fox Tv’nin yeni komedi dizisi Bu Sayılmaz ekrana gelmek için gün sayıyor. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi diğer komedi türlerinden farklı bir formatta olacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenleri şimdiden heyecanladıran dizinin yönetmen koltuğunda Murat Kaman’ın oturacağı, senaryosunu Zeynep Karakaşoğlunun yazacağı biliniyor.

Başrollerini Binnur Kaya, Mustafa Üstündağ, Settar Tanrıöğren,  Nergis Öztürk, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz ve Bülent Çolak gibi başarılı oyuncuların üstlendiği Bu sayılmaz dizisi izleyenlere eğlenceli dakikalar geçirmeyi hedefliyor.


Bu Sayılmaz Cansın Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin konusu ve nerede çekildiği en çok merak edilen konular arasında. Sitkom tarzında ekrana gelecek olan proje stüdyodaki konukların katılımıyla daha neşeli bir hal alacak. Dizi özel olarak kurulan bir platformda çekiliyor. Bunun için İstanbul’da geniş ve depo benzeri bir mekanın kiralandığı biliniyor.

Alışılmışın dışında formatıyla rakiplerine fark yaratması planlanan dizinin tutup tutmayacağı ilk bölümlerindeki başarısından anlaşılacaktır. Fox Tv farklı projeleri izleyenlerle buluşturmayı seven bir kanal. Fakat komedi dizileri ülkemizde bugüne kadar pek rağbet görmediği için Bu Sayılmaz dizisi hakkında uzun vadeli konuşmak çokta doğru olmaz.


Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste


Bu Sayılmaz Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizilerin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildikleri en çok merak edilen konulardan olmuştur hep. Bu Sayılmaz dizisinin çekimleri İstanbul ve çevresinde  gerçekleşecek. Net bilgiyi dizinin ilerleyen bölümlerinde sizlerle paylaşacağız.

Bu Sayılmaz dizisi her çarşamba 20.00’da Fox Tv’de. Bu Sayılmaz dizisi ile ilgili yorumlarınızı paylaşabilir ve ya merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Comments are closed.