Celasun Gerçekten Vartolu’nun Adamı mı Oldu? Celasun Neden Taraf Değiştirdi?


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 00:17
2

Celasun Vartolu’nun tarafına geçmiştir. Yamaç Celasun’u affetmiştir. Silah çalmış, bunun karşılığında ya eli kesilecektir ya da canını kaybedecektir. Yamaç ise öncesinde Sena ile konuşmuş, Celasun’un bunu kardeşleri için yaptığını öğrenmiştir. Bu konuşma sonrası Yamaç yumuşamış ve Celasun’un hayatını bağışlamıştır. Ancak Celasun’un bir elini aldığını söylemiş ve o elini kullanırsa  eli keseceğini söylemiştir. Celasun ise öfkesine yenik düşmüş ve taraf değiştirmiştir. Vartolu’nun has adamı olmuştur.

Peki Celasun gerçekten taraf mı değiştirdi? Yoksa buda Yamaç’ın başka bir planı mı? Yamaç Celasun’u kasıtlı bir şekilde Vartolu’nun yanına mı yerleştirdi. Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur’da akıl oyunları bitmek bilmiyor.

Yamaç öncesinde arabada yaptığı konuşmada Vartolu’nun zayıf noktasının ne olduğunu bilmediğini söylemiştir. Bu anlamda tek hedefinin Vartolu olduğunu söylemiş, Celasun’un umrunda olmadığını söylemiştir. Peki gerçekte böyle midir? Öncelikle şunu söylemek gerekir bir dizide hiç bir sahne boş değildir. Yamaç’ın kavga sonrası Celasun’un elini tutması, bu el benim demesi, daha sonrasında eğer bu eli kullanırsan keserim demesi boşa değildir. Peki işin aslı nedir?

Bize göre Yamaç Celasun’u Vartolu’nun yanına yerleştirmiştir. Vartolu’nun zaaflarını öğrenmek ve onun her adımını bilmek istemektedir. Oyunu eşit şartlarda oynamak isteyen Yamaç artık Vartolu karşısında her zaman bir adım önce olmak sitemektedir. Bu yüzden Selim’in hainliğine karşı Vartolu^yu içten bitirecek bu adımı atmıştır. İlerleyen bölümlerde bu ortaya çıkacaktır. Peki sizce gerçekten Celasun taraf mı değiştirdi? Celasun kötü birisi mi? Yorumlarınız bekliyoruz.


Çukur Dizisi 20 Kasım Ayrılamam Çukurdan Rap Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Comments are closed.