Cennetin Gözyaşları Dizisinin Seti Nerede? Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:04
0

Cennetin Gözyaşları dizisi nerede çekiliyor? Cennetin Gözyaşları dizisinin seti hangi semtte? Cennetin Gözyaşları dizisinin çekim yeri neresi?

Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenen Cennetin Gözyaşları dizisi ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı. Uzun süredir Atv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin yayın tarihi için yeni sezon beklenildi.

Atv ekranlarında yaz sezonunda birçok dizi başlamış olsa da kanal, Cennetin Gözyaşları dizisinin 2017-2018 sezonunda başlaması kararı aldı.

Adı Efsane dizisindeki Melis karakteri ile büyük beğeni toplayan ancak diziden Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer ile birlikte ayrılan Almila Ada, Cennetin Gözyaşları dizisi ile birlikte sevenlerine kavuşuyor. Dizide ünlü oyuncuya tescilli bir yakışıklı olan Berk Atan eşlik ediyor.

Cennetin Gözyaşları dizisinin setinin İstanbul ilinde kurulması bekleniyor. İki ünlü başrol oyuncusunun yoğun bir hayran kitlesinin olması sebebiyle set ortamı son derece gizli tutuluyor. Ancak çekimlerin İstanbul’un lüks semtleri ile mahalle arasında bulunan semtlerinde yapılacağı iddia ediliyor.

Hem zenginliğin hem de fakirliğin bir arada işleneceği iddia edilen dizide çekimlerin İstanbul dışında yapılması şimdilik planlanmasa da ilerleyen dönemde İstanbul dışının da tercih edilebileceği iddia ediliyor.

Cennetin Gözyaşları dizisinin yönetmen koltuğunda ise oldukça tanıdık bir isim oturuyor. Güneşin Kızları isimli dizideki büyük başarısı ile bilinen Sadullah Celen, Cennetin Gözyaşları dizisinin de yönetmenliğini üstleniyor.


Kaçak Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Sizce Cennetin Gözyaşları dizisi başarılı olacak mı? Dizi ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyoruz…