Cennetin Gözyaşları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingler Nasıl?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:01
3

Atv’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı projesi Cennetin Gözyaşları izlendi mi? 24 Eylül pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizinin reytingleri ne durumda? Dizi beklentileri karşıladı mı? Cennetin Gözyaşları tutu mu izlendi mi? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik. 

Dizinin başrollerinde Almila Ada ve Berk Atan yer alırken diğer oyuncuları ise kısaca şu şekilde belirlendi. Esra Ronabar, Güler Ökten ve Ali İpin dizinin yardımcı oyuncuları arasında. Peki dizinin konusu sevildi mi? Dizinin duygusu izleyiciye geçti mi? Oyuncuların performansı beğenildi mi?

Konusu dram dolu olan dizinin aslında bizim izleyici kitlemiz tarafından sevilmeme ihtimali yok. Çünkü bakıldığında Kırgın Çiçekler gibi her bölümü izleyenleri göz yaşına boğan dizi 3. sezonu ile ekrana geliyor.

Eğer dizide dram ve hüzün aynı dozda devam ederse uzun süre ekranlarda boy gösterir. Aynı zamanda dizide Berk Atan gibi genç kızların hayranı olduğu bir ismin yer alıyor olması büyük avantaj.

2 sezon önce Güneşin Kızları dizisiyle popülerlik kazanan Berk Atan yine oldukça sevimli ve karizmatik bir rolle izleyici karşısına çıkıyor.


Cennet’in Gözyaşları Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri


Dizi oyuncularının performansı oldukça başarılı fakat dizinin senaryosu her daim canlı tutulmalı. Yoksa büyük umutlarla ekrana gelen fakat daha ay doldurmadan final yapmak zorunda kalan pek çok proje gibi ekranlara veda edebilir.

Siz Cennetin Gözyaşları dizisini nasıl buldunuz? Oyuncuların performanslarını beğendiniz mi? Berk Atan ve Almila Ada çiftini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. 


Cennetin Gözyaşları Dizisinin Seti Nerede? Nerede Çekiliyor?


 

Comments are closed.