Cennetin Gözyaşları Selim Kimdir Dizideki Rolü Ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 15:30
1

Atv’nin iddialı projesi Cennetin Gözyaşları dizisinin başrol oyuncularından Selim kimdir? Gerçek adı, yaşı, sevgilisi ve daha önce hangi dizlerde rol aldığı en çok merak edilen konular arasında. Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik. 

Yıllar önce daha bebekken annesi tarafından terk edilen Cennet’in duygu dolu hikayesini izleyeceğiz. Başrollerinde Almila Ada ve Berk Atan’ın yer aldığı dizinin kadrosunda  Esra Ronabar, Güler Ökten, Ali İpin ,Yusuf Akgün, Hazım Körmükçü, Süeda Çil, Çiçek Acar ve  Ebru Destan gibi başarılı isimler de bulunuyor.

Dizinin başrol oyuncusu Selim karakteriyle karşımıza çıkan Berk Atan çalışkan, yakışıklı ve zengin bir iş adamıdır. Cennet’le yolları kesiştikten sonra ikisininde hayatında çok şey değişir. Cennet yıllar sonra kendisini terk eden annesiyle Selim sayesinde karşılaşır. Cennet’in annesi rolünü ise usta oyuncu Esra Ronabay üstleniyor.

Cennetin Gözyaşları dizisinde sakin, karizmatik ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Selim kimdir? Selim karakterini canlandıran Berk Atan kimdir?

Cennetin Gözyaşları Berk Atan Kimdir?  26 yaşındaki genç oyuncu 2012 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. Berk Atan’a bu yarışmadan sonra oyunculuğun kapıları açılmış ve ilk olarak Herşey Yolunda Merkez dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. 2014 yılında ekrana gelen Güneşin Kızlar dizisinde asıl popülerliğini yakalamıştır. Ve son olarak Dayan Yüreğim dizisinde Ece Uslu, Cansel Elin ve Nilay Deniz’le başrol paylaşmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=tHIF6DWEY9g

Comments are closed.