Çocuklar Duymasın 2017-2018 Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda


Güncelleme: 29 Temmuz 2017 : 21:08
4

Çocuklar Duymasın 2017-2018 sezonuna ne zaman başlıyor?, Çocuklar Duymasın yeni bölümleri ne zaman?, Çocuklar Duymasın hangi kanalda başlıyor?

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın ekranlara geri dönüyor. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay’ın başrolleri paylaştığı dizi 2002 yılında ekranlara gelmeye başlamıştı. Dizide Haluk ve Meltem rolleriyle çok sevilen Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ, bu dizi bittikten sonra yine devam dizileri için görüşmeler yapmıştı.

Çocuklar Duymasın dizisinin devamı uzun yıllar sonra tekrar çekilmeye başlamıştı. Dizide kemik kadro yer almaya devam etmişti. 2017 yılında da dizinin yeniden başlayacağı ile ilgili haberler yapılmış ancak kesin bir açıklama yapılmamıştı. Hatta dizide Havuç karakterini canlandıran Furkan Kızılay da Survivor isimli yarışma programına katılmış ve büyük başarılar elde etmişti.

Furkan Kızılay, geçtiğimiz günlerde Survivor’dan elendi. Onun yarışmadan elenmesiyle birlikte Çocuklar Duymasın dizisine start verildiği öğrenildi. Çocuklar Duymasın dizisinin Temmuz ayında Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşması bekleniyor.

Çocuklar Duymasın, ilk yayınlanmaya başladığı dönemlerde büyük, küçük, genç, yaşlı demeden herkesin çok sevdiği bir dizi olmuştu. Eğer dizi eski tadını yakalarsa uzun sezonlar ekranlarda olabilir. Ancak birkaç sezon önce de Çocuklar Duymasın dizisi yeniden çekilmeye başlanmış ve kısa süre içinde ekranlara veda etmişti. Bu nedenle senaryo çalışmaları iyi yapılmazsa dizi ekranlara yine kısa süre içinde veda edebilir. Çocuklar Duymasın 23 Temmuz Pazar günü 20:00’da Kanal D ekranlarında olacak.

4 YORUMLAR

  1. Çocuklar duymasını iki çocuğum da çok seviyor , eski bölümlerin tekrarlarını izlerlerken Yen’i bölümlerin başlayacağına çok sevindiler . İlk bölümü severek izlediler .
    Ancak diziyle ilgili küçük bir Önerim olacak . İnsanların fiziksel özellikleriyle ilgili espiriler yapılmazsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum . Özellikle çocukların da severek izlediği filmler de gelişimlerinin açısından çok daha iyi olacağını bir anne olarak gözlemliyorum . Örneğim bizim küçük oğlumuz alopesi hastası yani saçları , kaşı , kirpiği hiç Yok . Orada ki dekolte kafa diye keliyle mizah edilmesi , biz büyükleri etkilemez ken 9 yaşındaki çocuğu fazlaca etkilediğini bilmenizi isterim . Zira konuyla ilgili okul ortamında çok zorluk çekiyor .

    Yeni yayın hayatınızda başarılar diler , sizleri yeniden ekranlarda gördüğümüze de sevindiğimizi bildirmek isterim .
    Selamlar ….?

Comments are closed.