Çocuklar Duymasın 3 Eylül’de Yayınlanacak mı?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 11:59
1

Bir zamanların fenomen yapımı Çocuklar Duymasın yeni formatı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizinin Bayram Tatili olan 3 Eylül‘de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Konuyu sizler için araştırdık.

Çocuklar Duymasın Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Eski kadroyu yavaş yavaş tamamlayan diziye en son Demet Tuncer dahil oldu. Demet Tuncer dizinin eski versiyonunda Mary karakterini canlandırıyordu.


Çocuklar Duymasın Mary Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Oynadığı Diziler


Dizinin eski kadrosu yavaş yavaş tamamlanırken dizi de reytinglerde beklediği oranları almaya başladı. Dizi giderek izlenme oranlarını arttırıyor ve hayran kitlesini de büyütmeye devam ediyor. Sevilen dizi bayram nedeni ile 3 Eylül’de var mı yok mu sorusu ise dizinin fanları tarafından oldukça merak ediliyor.


Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?


Kurban Bayramı tatili bu sene 1 Eylül-4 Eylül arasında olacak. Ve elbete bu tatil arasına denk gelen yapımların olup olmayacağı ise belirsizliğini korumakta. Hangi yapımlar bayramda devam edecek hangi yapımlar tatile girecek? Bu sorunun cevabını vermek oldukça zor. Bir yapımın devam edip etmeyeceğine dair karar yapım şirketi ve kanal arasındaki anlaşmadan sonra çıkar.

Çocuklar Duymasın hakkında bizlere gelen haber yapımın 3 Eylül’de yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Konu hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecek ve siz değerli takipçilerimize en doğru haberi en kısa sürede ulaştırmaya çalışacağız. Bizi takipte kalın.


28 Ağustos-4 Eylül Kurban Bayramında Hangi Diziler Yayınlanmayacak?


Çocuklar Duymasın 6. Bölümde Neler Yaşanmıştı? Harddisk Bozuluyor! Düğün Videosu ve Fotoğraflar Gidiyor

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Haluk’la dalga geçen Tuna’nın harddiski bozulmuş, Tuna ve Gönül’ün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamamıştır. Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karışmıştır.

Haluk ve Tuna, hiç kimseye bu durumu çaktırmadan harddiski tamir ettirmeye çalışmışlardır.  Meltem, Haluk’tan sosyal medyada birlikte bir fotoğraflarını paylaşmasını ve altına romantik cümleler yazmasını ister. Taş Fırın Haluk için bu oldukça zor olmuştur. Selçuk’un eski karısı Mary, Türkiye’ye geri dönmüştür. Amacı Selçuk’un eski sevgilisini ortaya çıkarmaktır.


Çocuklar Duymasın 2017 Final Mi Yapacak? Çocuklar Duymasın 2017 Tuttu mu İzlendi mi?


Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir

Comments are closed.