Çocuklar Duymasın Meltem Haluk Boşanıyor Mu? Dizinin Yeni Konsepti Ne Olacak?


Güncelleme: 27 Kasım 2017 : 00:46
2

Kalan D ekranlarında yayınlanan ailemizin dizisi Çocuklar Duymasın’da şok gelişme! Defalarca boşanma aşamasına gelen fakat her seferinde tekrar barışan Meltem ve Haluk  boşanıyor mu? İşte Ayrıntılar.

Dizinin 18. bölümünde Meltem’le Haluk’un duruşmaları var. Çiftin boşanıp boşanmayacağı herkes tarafından merak ediliyor. Büyük umutlarla tekrar ekrana gelen dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi. Dizinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Çocuklar Duymasın 2017 Final Mi Yapacak? Çocuklar Duymasın 2017 Tuttu mu İzlendi mi?

Fakat son bölümlerde izleyicinin ilgisini çekmek için senaryoda değişikliğe gidildi. Meltem ve Haluk ilk kez boşanmanın eşiğine geldi. Evleri ayırdılar ve boşanma dilekçelerini verdiler. 18. bölümde çiftin boşanma duruşması var. İzleyen herkesin kafasında aynı sorular Meltem’le Haluk gerçekten boşanacak mı? Dizinin konsepti değişecek mi? Yoksa dizi final mi yapacak?

Bizim düşüncemiz Meltem’le Haluk bu duruşmada boşanmayacak. Hakim çiftin tekrar konuşması ilişkilerini gözden geçirmesi için duruşmayı erteleyecek. Böylece seyircinin diziye olan ilgisi artacak. Meltem ve Haluk’un barışma süreci biraz daha uzayacak. Diziye yeni katılan İrem karakteri Haluk’tan çok etkilenir ve her fırsatta onunla yakınlaşmanın yollarını arar. Meltem ise İrem’le Haluk’u yan yana görünce aralarında bir şeyler olduğunu düşünür.

Final mi yapacak, ne zaman final yapacak soruları izleyenler tarafından cevap ararken, diziye yeni oyuncuların dahil olması ve senaryonun akışında değişiklikler yapılması Çocuklar Duymasın’ın bir süre daha ekranlarda olacağının sinyallerini veriyor.

 

Çocuklar Duymasın Haluk’la Meltem boşanacak mı? Çocuklar Duymasın final mi yapacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=-01JK3TRtIo

Comments are closed.