Çukur 18 Aralık 9. Bölümde Neler Olacak? 9. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 11:58
0

Çukur’da heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktık. Muhteşem oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur’da gelecek hafta neler olacak? Dizinin final sahnesinde kumarhaneye baskın yapılır İdris Koçavalı’da oradadır. Yamaç babasını kurtarmak için ilerlerken aynı zamanda Sena’nın kaçıldığını öğrenir. Bunu öğrenen Yamaç deliye döner. Bir tarafta babası bir tarafta karısı… Çukur 18 Aralık 9. bölümde neler yaşanacak işte ayrıntılar…


Çukur 11 Aralık Çalan Replikas Yaş Elli Şarkısı ve Sözleri


Sena’yı kaçıran Selim’den başkası değildir. Yamaç iki taraftan sıkışmış durumdadır. Karısı ve babası tehlike altındadır. İki kötü haberi üst üste alan Yamaç, deliye döner.  İzleyenler Serdar’ın namlusunun ucunda olan İdris Koçavalı ölecek mi? Sena kurtulacak mı? sorularına cevap aramaktadır.

Serdar tarafından baskına uğrayan kumarhane de Vartolu’da vardır. Bizim tahminimiz İdris Koçavalı’yı Serdar’ın elinden Vartolu kurtaracak. Çünkü Vartolu’nun İdris Koçavalı ile daha halledilecek çok meselesi var. Diğer taraftan Sena’yı kaçıran Selim neyin peşinde? Neyin intikamını almaya çalışıyor? Çılgına dönen Yamaç’tan bu bölüm büyük bir gövde gösterisi bekliyoruz. Bugüne kadar sakinliğini koruyan Yamaç bundan sonra bambaşka birine dönüşecek. İzleyenler en çok tepkisini alan isim hiç şüphesiz Selim oldu. Bomba gibi bir yeni bölüm izleyenleri bekliyor. Çukur’da oyun yeni başlıyor artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.


Çukur Dizisi İdris Vartolu’nun Babası mı? Geçmiş Ortaya Çıkıyor!