Çukur Dizisi 11. bölüm 8 Ocak Neler Olacak? Fragman ve Özet


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 20:29
0

Çukur Dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 1 Ocak yeni bölüm özeti ve analiz ve yorumlar neler? Show Tv’nin reytinglerdeki güçlü silahı Çukur yine müthiş bir bölümü geride bıraktı. Serdar’ı ortadan kaldıran Yamaç kendine yeni bir düşman yapmıştır. Serdar’ın baba dediği kişi ve Serdar’ın adamları Koçovalı ailesinin mahremine saldırmıştır. Bu saldırı Vartolu sayesinde geri püskürtülmüştür. Ancak bu seferde Baykal’ın hamlesi Yamaç’ı köşeye sıkıştırmıştır. Baykal’ın Çukur’la derdi nedir? Baykal Çukur Mahallesi’nde ne yapacaktır. İlgili analiz haberimizi buradan okuyabilirsiniz. Çukur 8 Ocak 11. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için haberimizde.

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli (Yamaç), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ercan Kesal, Perihan Savaş (Sultan) gibi güçlü isimlerin yer aldığı Çukur reytinglerdeki yükselişini her geçen hafta daha da arttırmakta. Dizinin reyting hikayesini buradan takip edebilirsiniz. Ay Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün yer aldığı Çukur’da her hafta yeni bir gelişme ve aksiyon ekranlara geliyor. Çukur Dizisi 11. bölüm 1 Ocak Neler Olacak?


Çukur Dizisi Vartolu ile Yamaç Kardeş Mi? Vartolu, İdris’in Oğlu Mu?<<<tıkla


Ay Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün yer aldığı Çukur’da her hafta yeni bir gelişme ve aksiyon ekranlara geliyor. Bu hafta Çukur’a baskın yapıldı. Baskında Vartolu’dan beklenmedik bir hareket geldi. Vartolu sevdiğini korumak için İdris’in evini korudu ve Serdar’ın adamlarını geri püskürtmüştür. Diğer taraftan Selim ve Beyefendi yeni planları  gereği Feyyaz’ı Çukur’a musallat etmişlerdir.


1 Ocakta Çukur Var mı Yok mu? 11. Bölüm Neden Yok<<<tıkla



Çukur Dizisi Vartolu ile Yamaç Kardeş Mi? Vartolu, İdris’in Oğlu Mu?<<<tıkla


Güncellenecektir

Ay Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün yer aldığı Çukur’da her hafta yeni bir gelişme ve aksiyon ekranlara geliyor.