Çukur Dizisi Beyefendi Kim? Büyük Patron Kim?


Güncelleme: 18 Aralık 2017 : 22:51
7

20 Kasım 2017 Pazartesi günü Çukur Dizisi, önemli gelişmelerle devam ediyor. Dizinin bugün ki bölümünde karşımıza çıkan Beyefendi, Büyük Patron karakteri izleyenleri meraklandırdı.Kendisini gizli tutan ve büyük ihtimal devlet büyüklerinden biri olan bu gizemli karakter Çukur Dizisi yeni bölümün de karşımıza çıktı. Vartolu’ya göre bu Beyefendi, müşteşar ve pis işlerini Avukat Nazım aracılığıyla yaptırıyor. Çukur Dizisi Beyefendi Kim? Büyük Patron Kim? 

Sezonun en iddialı yapımlarından olan Çukur Dizisi, muhteşem senaryosu kadar oyuncularıyla da kendinden söz ettiriyor. Dizinin 5. bölümünde karşımıza çıkan Beyefendi, Büyük Patron karakteri izleyenleri meraklandırdı. Kendisini gizli tutan ve büyük ihtimal devlet büyüklerinden biri olan bu gizemli karakter Çukur Dizisi yeni bölümün de karşımıza çıktı.


ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU<<<tıkla


Yamaç’ın Selim den şüphelenmesi ile korkmaya başlayan Selim, işbirliği yaptığı Vartolu ile bütün ilişkisini kesmek ister ve bunu Vartolu’ya iletir. Vartolu ise Selim’in bu isteğine tepki göstererek, kendisi kabul etse bile BEYEFENDİ etmez ifadesini kullanır. Vartolu’nun bu sözünden anladığımız kadarıyla Çukur’a daha da heyecan getirecek yeni bir karakterin sinyallerini vermiştir. Vartolu’ya göre bu Beyefendi, Müsteşar ve pis işlerini Avukat Nazım aracılığıyla yaptırıyor. Beyefendi hakkında yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Daha ilginç analizler için ziyaretçilerimizin yorumlarına göz atmayı unutmayın. Sizlerde yorum yaparak analizlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

İşte Analiz Sonuçları; Beyefendi Kim?

1- Baykal

2- Cumali (İdris’in hapisteki oğlu)

3- Farklı bir karakter(Müsteşar-Bakan vs)

4- Sizin Tahmininiz?

18 Aralıkta ekranlara gelen 9. bölüm ile Beyefendi ortay çıkmış oldu. Beyefendi’nin BAYKAL olduğu ortaya çıktı. Peki BAYKAL neden Çukur’la uğraşıyor. Baykal’ın Çukur’la ve İdris’le derdi ne? Hepsi ve Daha fazlası en kıza zamanda sitemizde analiz yazımızla sizlerle olacak. Sizlerde BAYKAL ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. sizce BAYKAL’ın amacı ne?

Not: Tahminlerinizi alalım

https://www.youtube.com/watch?v=vjsOZs8-uZc

7 YORUMLAR

  1. yanlışınız var bence beyefendi İdrisin hapishanedeki diğer oğlu. Yani Kahramanın ikizi.

Comments are closed.