Çukur Dizisi Çukur Dövmesi Anlamı Ne?


Güncelleme: 12 Haziran 2018 : 14:23
0

Çukur Dizisi, Çukur Dövmesi Anlamı Ne? Çukur Dizisi Üç Nokta Dövme Ne Anlama Geliyor? Show Tv’nin Sezona İddialı bir giriş yapan yeni yapımı Çukur Dizisi, ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Senaryosu ve usta kadrosu ile büyük beğeni toplayan Çukur Dizisindeki bazı ilginç semboller izleyenlerinin dikkatini çekti. Çukur Dövmesi Anlamı Ne?

Ay Yapımın bu sezon ki iddialı projelerinden olan Çukur, daha ilk haftadan izleyicinin beğenisini topladı. Dilan Deniz Çiçek, Aras Bulut İynemli ve Ercan Kesal gibi ünlü ve usta oyuncuların başrolünü aldığı dizi reytingleri alt üst edeceğe benziyor.

İlk bölümde yer alan Çukur Dövmesi sahnesi, herkesin ilgisini çekti. Çukur dizisi kısa zaman da reytinglerdeki yeri ile ne kadar başarılı bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca dizi de ilginç detayların da karşımıza çıkması ile dizi daha da ilgi çekici bir hale gelmiştir. Bunlardan bir tanesi de Çukur Dövmesidir. Çukur Dövmesi, Çukur’a bağlılığın ve o mahallenin bir parçası olmanın kanıtıdır. Mahalledeki kişilerin arasında seçilmiş olanlar tarafından sembol olarak kabul gören Çukur Dövmesini yapan kişi ise Muhittin’dir. Çukur Dövmesinin içinde yer alan üç nokta anlamı ise daha ilginçtir. Yaptığımız araştırmalar sonucunda dövme ile ilgili iki anlam ortaya çıkmaktadır; İşte Çukur Dövmesinin Merak Edilen Anlamı;

Her bölüm de karşımıza çıkan Çukur Dövmesi, hem dizi için hem de senaryo için büyük bir önem taşımaktadır. Peki bu Çukur Dövmesi nedir? bu sorunun cevabı haberimiz de. Öncelikle Çukur Dövmesindeki üç nokta; Yiğitlik,Dürüstlük ve Mertlik anlamına gelmektedir. Dövmenin iki yan tarafındaki oklar ise, Çukur’a bağlı olan insanların Çukur’un en önemli özelliği olan Yiğitlik,Dürüstlük ve Mertlik’in dışına çıkamayacaklarını göstermektedir. Bu üç ana kriterin dışına çıkanlar ise, Çukur’a ihanet etmiş sayılacaktır. Çukur Dizisi Çukur Dövmesi Anlamı Ne?

[kirmizitext]Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler? için tıkla[/kirmizitext]

Çukur Dövmesinin diğer anlamının ise; Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum olduğu söylenmektedir. Bununla da dövmenin iki yan tarafında bulunan çizginin ise, “Çukur’da Yaşanan Herşeyin Çukur’da Kalacağı” anlamı ortaya çıkmaktadır. Yani, Çukur’da Yaşanan Çukur’da Kalır.

Çukur Sezon Finalinde Gösterilen Çukur’un Yeni Dövmesinin Anlamı Nedir Tıkla Öğren

Çukur Dizisi Çukur Dövmesi Sahnesi