Çukur Dizisi Hale Kimdir? Gazeteci Kız Kim


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 22:30
1

2017 2018 sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olan Çukur Dizisi Show Tv ekranlarında 23 Ekim Pazartesi akşamı izleyicileri ile buluştu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı Çukur Dizisi ile ilgili haberlerimizi sitemizden takip edebileceksiniz.

Dizide gazeteci kız rolüyle karşımıza çıkan Hale karakteri oldukça ilgi gördü. Dizide Hale karakterinin İdris Koçovalı’nın yıllar önce kaybettiği eski sevdiği kadına benzemesi Hale’nin İdris Koçovalı’nın kızı olduğunu akıllara getirdi.

Çukur Dizisinde  Aras Bulut İynemli’nin can verdiği kimyager Yamaç karatkeri ile İdris’in kızı Sena karakterine can veren Dilan Çiçek Deniz’in arasında yaşanan tutkulu bir aşka şahitlik edeceğiz.

Hale İdris Koçovalı karakterine can veren Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert adamı, Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini veren ve oldukça zengin olan Ercan Kesal’in can  koçovalı ile hayatına dair bilinmeyenler üzerine röportaj yapar.

Dizide Hale karakterine can veren oyuncumuzun gerçek ismi Elif Doğan’dır. Elif Doğan 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvari Müzikal Bölümü’nde okumuştur.

Elif Doğan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ün yapmış daha sonra da Star Tv’de Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile karşımıza çıkmıştır.Sizler gazeteci Hale hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizde düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Comments are closed.