Çukur Dizisi İdris Vartolu’nun Babası mı? Geçmiş Ortaya Çıkıyor!


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 20:30
2

Çukur dizisi Show Tv ekranlarında dolu dizgin yoluna devam ediyor. Çukur her hafta izleyenleri ters köşe yapıyor. Dizide ise bazı gerçekler ortaya çıkmıyor değil.  Örneğin Vartolu’nun neden Çukur’a bu kadar kafayı taktığı merak edilen konulardan. Diğer taraftan İdris Baba ile çok uğraşması acaba İdris ile Vartolu arasındaki bağ nedir diye düşündürmekte. Tabi akıllara en çok gelen soru ise Çukur Dizisi İdris Vartolu’nun Babası mı? her hafta yeni bir bölümle Geçmiş Ortaya Çıkmaya devam ediyor. Vartolu ile İdris arasındaki bazı analizleri buradaki yazımızda yapmış ve Mihriban ile Vartolu arasındaki ilişkiyi anlatırken İdris ve Vartolu arasındaki bağıda anlatmıştık. Detaylı bilgi için buradan ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.


Çukur 18 Aralık 9. Bölümde Neler Olacak? 9. Bölüm Fragmanı<<<tıkla


Evet gelelim İdris ile Vartolu arasındaki ilişkiye. Bize göre İdris Vartolu’nun babası. Vartolu İdris’in annesine ve dolayısı ile kendisine yaşattıklarını ödetmek için Çukur’a gelir. Hem Çukur’a hakim olmak hem de Çukur’daki Koçovalı hakimiyetinin sonuna getirmek Vartolu’nun öncelikli hedefidir. Ancak gel görki İdris onun öz babasıdır. Serdar’ın kumarhanede İdris’e silah doğrultması ve onu öldürmekle tehdit etmesi Vartolu’ya koymuştur. Vartolu İdris’i kurtaracaktır.

İdris hapishanede yatan bir kişinin peşine düşmüştür. Bu kişi bir kadını öldürmekten içerde yatmaktadır. Bu ölen kadın İdris’in gençlik aşkı ve Vartolu’nun annesi Mihriban’dır. İdris aslında kayıp oğlunun peşindedir. İdris oğlunun varlığından haberdardır. Ancak onun nerede olduğunu bilmemektedir. Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan Çukur’la ilgili yazdığımız diğer haberlerimizi okuyabilirsiniz. Çukur’da kalın, güvende olun… 😉


Çukur Dizisi ile İlgili Yorum ve Analizler <<<Tıkla


Comments are closed.