Çukur Dizisi Mihriban Kimdir?


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 21:33
0

[kirmizitext]Çukur Dizisi Mihriban Kimdir? Vartolu’nun annesi kim? Nerede? Ne zaman geri gelecek[/kirmizitext]? Vartolu geçtiğimiz bölümde Mihriban şarkısı ile deli olmuş kendinden geçmiştir. Daha öncede bu şarkı ile kendini kaybeden Vartolu, neden bu hale gelmekte. [kirmizitext]Mihriban kim? Yamaç şimdide Mihriban’ın peşinde[/kirmizitext] ve onu bulmak için her şeyi yapacaktır. Yamaç araştırmaları sonucunda Varto’ya gitmeye karar verir. Vartolu’nun konuşmalarından kendisine bir yol haritası çizen Yamaç çözümü onu, doğduğu topraklarda araştırmada bulur. Yamaç Meke ile yola koyulur.

Vartolu kimdir? Vartolu’nun dayanamadığı Mihriban kimdir? Mihriban Vartolu’nun annesidir. Mihriban aslen Çukur’ludur. Çukur’da İdris Baba ile aşk yaşamıştır. Ancak Mihriban’ı İdris’in ailesi istememiştir. Mihriban İdris’ten ayrılmış ve asıl memleketi olan Varto’ya gitmiştir. Varto’da İdris’ten olan Salih’i doğurmuştur. Daha sonra Salih belli bir yala gelince Çukur’a geri gelmiştir. Çukur’da üvey bir baba ile yaşamış, çok acı çekmiş, işkence ve hakarete uğramıştır. Annesi mihriban’da en az Salih kadar acı çekmiştir. Kocasında çok dayak yemiş, saçları koparcasına yerlerde sürüklenmiştir. Tüm bunlar küçük Salih’in gözleri önünde olmuştur. Salih belli bir yaşa gelince annesi ölmüş veya Salih onu Varto’ya geri götürmüştür. Salih büyümüş ismini Saadettin olarak değiştirmiştir. Annesinde gerçek babasını, ve annesi ve İdris hakkında diğer gerçekleri öğrenmiştir.

Vartolu Sadettin, Çukur’a geri gidip bunu annesine ve kendisine yaşatanlardan intikam almak istemiştir. Öncelikle Koçovalı ailesinin Çukur’daki hanedanlığını sonlandırması gerekmektedir. İşte bunun için kolları sıvar ve önce Çukur’a yerleşmeye karar verir. İşte Vartolu ve Mihriban’ın kısa hikayesi böyledir. Analizlerimizin devamı için lütfen yorumlarınızı bırakın. [kirmizitext]Sizler Çukur, Vartolu, Mihriban, Yamaç ve İdris hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Çukur’da hakimiyet kimin olacak? Vartolu yaptıklarında haklı mı?[/kirmizitext]


Celasun Gerçekten Vartolu’nun Adamı mı Oldu? Celasun Neden Taraf Değiştirdi?<<<tıkla