Çukur Dizisi Sezon Finali Ne Zaman Olacak?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 14:10
10

Sezona iddialı bir giriş yapan Çukur dizisi ilk bölümden itibaren seyirciyi etkilemeyi başardı. En az İçerde dizisi kadar heyecan yaratan Çukur’un ne zaman sezon finali yapacağı herkes tarafından merak konusu oldu. Her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran dizi final mi yapacak yoksa sezon finali mi?

Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Ercan Kesal, Nebil Sayın, Kubilay Aka ve Perihan Savaş’ın kadrosunda yer aldığı dizide İçerde izleri oldukça fazla. Fakat Çukur’da aşk daha ön planda. Buda Çukur dizisini İçerde’den ayıran en önemli özellik. Aras Bulut İyinemli ve Dilan Deniz Çiçek sahneleri izleyenlere romantik anlar yaşatıyor.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl? için tıkla[/kirmizitext]

Sıra dışı konusu ve muhteşem oyuncu kadrosuyla izleyiciyi içine çekmeyi başaran dizinin İçerde gibi tadında bırakacağını ve tek sezonluk bir dizi olacağını düşünüyoruz. Çukur dizisinin Haziran ayında final yapacağını düşünürsek 33. bölümü ile ekranlara veda edeceğini söyleyebiliriz. Ki bu bilgi sosyal medyadaki söylentilerde de var. Ay Yapım diziyi İçerde gibi tadında bırakacak. Peki dizinin konusu neydi, kısaca hatırlayalım.

Mahallenin kontrolünü elinde tutan Koçova Ailesi uyuşturucuya kesinlikle izin vermiyor. Uyuşturucuyu mahalleye sokmaya çalışan yeni bir grubun ortaya çıkışı tüm düzeni alt üst eder. Koçava Ailesi tam pes etmek üzereyken yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için yurt dışına giden ailenin küçük oğlu Yamaç Çukur’a geri döner. 

Siz Çukur dizisinin yeni sezonda devam etmesini istiyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

10 YORUMLAR

  1. Mutlaka etmeli. Bu kadar çok tutulan bir dizi. Severek izliyorum, hatta bşr hafta geçmiyor bile. Lütfen devam etmeli..

Comments are closed.