Çukur’da Yamaç Dönemi Başlıyor mu? Çukur 6. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 00:36
0

Çukur 27 Kasım 6. Bölüm fragmanı nda neler yaşanacak? Show Tv’nin sevilen dram, aşk, suç ve aksiyon dizisi Çukur’da sular durulmuyor. Yamaç içerdeki haini öğrenmek için çabalamaktadır. Ancak İdris’i içerde hain olduğuna inandırmak, haini bulmaktan daha zordur. Yamaç bir yandan içerdeki haini ararken diğer yandan da babasının güvenini kazanmak zorundadır. Selim ise kendisi için en yakınındakini bile yakmayan hazırdır. İşte Çukur 6. Bölüm Fragmanı ve özeti

Çukur 27 Kasım 6. Bölüm Neler Yaşanacak?

Çukur’un geçtiğimiz 5. Bölümünde; İdris herkesi dost olarak görmekte ve ailede hain birisinin olmayacağı kanaatindedir. Yamaç ise yaptığı araştırmalarda sürekli bir çıkmaza düşmekte ve içerden birisinin bilgi sızdırdığı sonucuna ulaşmaktadır. Ancak ne varki bir türtlü İdris’i inandıramamaktadır.

Sena ise evdeki Sultan Koçovalı hakimiyetine karşıdır. Sultan’ın kurallarına uymak gibi bir düşüncesi yoktur. Ancak mahalleden dışarı çıktığında tanıştığı bir kişi ona Çukur’un hakkında bilmediği şeyleri gösterecektir.

Selim ise gerçeklerin ortaya çıkması için herkesi ateşe atmaya hazırdır. Selim geri dönüşü olmayan bir yola girer ve İsa’ya kahpece bir oyun oynar. Vartolu ise Çukur’un sevgisini kazanıp etkisini ve yetkisini tüm mahallede arttırma derdindedir.

Çukur dizisi kısaca hikayesi-konusu şu şekilde; İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıların pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. İşte asıl Çukur efsanesi o zaman başlaycaktır.


Çukur Dizisi Avukat Nazım Kimdir?<<<tıkla


Çukur 6. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir