Çukurdere Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 11:52
3

Çukurdere dizisinde kimler var? Çukurdere dizisi oyuncuları kimler? Çukurdere dizisindeki tüm karakterler? Çukurdere konusu ve oyuncu kadrosu? Fox Tv ekranlarında 2017-2018 sezonunda oldukça ilgi çekici bir dizi izleyicisi ile buluşuyor. İsmi Çukurdere olarak belirlenen dizinin büyüleyici bir aşkı konu alması bekleniyor. Çukurdere dizisinin başrolleri için iki ünlü oyuncu ile görüşülüyor. Çukurdereli dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak Ahu Sungur ile görüşüldü. Ahu Sungur’la imza aşamasına gelindiği öğrenildi.


Çukurdere Neresi? Çukurdereli Nerede Çekiliyor?


Çukurdere dizisinin erkek oyuncusu için ise Kerem Alışık’a teklif götürüldüğü söyleniyor. Ancak ünlü oyuncunun dizi teklifini kabul edip etmemekte çok kararsız olduğu belirtiliyor. Ahu Sungur son olarak O Hayat Benim dizisinde rol almıştı. Geçtiğimiz sezonda ekranlara veda eden dizinin ardından dinlenen oyuncu yeni sezonda da Fox Tv’de olacak.

Çukurdere Furkan Palalı Kimdir?

Çukurdere Su Kutlu Kimdir?

Çukurdere Ahu Sungur (Asude) Kimdir?

1981 doğumlu olan ünlü oyuncu yine kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile evlidir. Adını Feriha Koydum isimli dizide Çağatay Ulusoy’un annesi rolünü üstlenmiştir. Bu dizideki başarılı performansıyla beğenilen oyuncu, Umutsuz Ev Kadınları, Binbir Gece, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde de önemli rollerde yer almıştır.

 

Çukurdere Kerem Alışık Kimdir? (Ayrıldı)

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın oğludur. Başarılı iki oyuncu annesi ve babasının izinden giden Kerem Alışık da birçok projede yer almıştır. Hababam Sınıfı Askerde, Hoş Geldin Hayat, 72. Koğuş gibi yapımlarla da adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Çukurdere Murat Daltaban Kimdir?

1966 doğumlu olan oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Münir karakterini canlandırmıştır. Poyraz Karayel ve Rüzgarın Hatıraları gibi yapımlarda yer alan oyuncu birçok tiyatro oyununda da sahnede olmuştur.

Çukurdere Meral Çetinkaya Kimdir?

Çukurdere Rozet Hubeş Kimdir?

Çukurdere Ali Sürmeli Kimdir?

Çukurdere Funda Eskioğlu Kimdir?

Çukurdere Ebru Emre Akpınar Kimdir?

Dizini oyuncu kadrosundaki diğer oyuncular kesinleştiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz dizinin oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Dizide rol almasını istediğiniz herhangi bir oyuncu var mı?

Comments are closed.