Çukurdere Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müziği


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 12:00
0

Çukurdere  dizisinin konusu ne olacak? Çukurdere dizisi dizi müziği ne? Çukurdere jenerik müziği ne olacak?  Çukurdere dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar sizler için haberimizde.

Fox TV ekranlarında yayınlanan  O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz gibi dizilerin yapımcısı olan Pastel Film yepyeni bir proje ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin isminin  Yalnızlar Rıhtımı  olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık

Yalnızlar Rıhtımı dizisinin konusunun özetini şöyle anlatabiliriz. Fox TV’de ekranlara gelmeye hazırlanan  dizinin konusu gençlik yıllarında birbirine aşık olmuş ama farklı sebeplerden dolayı evlenememiş, içindeki aşk ateşini hala devam ettiren yalnızların uzun yıllardan sonra birbirine kavuşmasının hikayesi olarak özetleyebiliriz.

Aşk ve dram dizilerinde izleyicilerin en çok ilgisini çeken detaylardan birisi de dizilerde kullanılan müzikler oluyor. Bu nedenle dizinin jenerik müziğinin yapılması için hangi görüşmeler yapılıyor, hangi şarkı kullanılacak, dizinin ismiyle aynı ismi taşıyan Erkin Koray ve Kıraç’tan dinlemeye alıştığımız yalnızlar rıhtımı şarkısı bu dizide jenerik olarak kullanılacak mı? Yalnızlar Rıhtımı şarkısının düşünülmesinin sebebi ise dizinin adının daha önce bu şekilde açıklanması oldu.


Çukurdere Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler


Fox TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Pastel Filmin yepyeni projesi  Çukurdere’de kullanılacak jenerik  ve dizi müziği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Çukurdere dizisinin konusunu nasıl buldunuz? Çukurdere dizisinde birçok sanatçıdan dinlediğimiz  Yalnızlar Rıhtımı şarkısı jenerik ve dizi müziği olarak kullanılmalı mı? Yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.  Çukurdere  jenerik müziği yayınlandığı anda sitemizde sizlerle paylaşılacaktır.