Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 11:58
0

Çukurdereli dizisine ismini veren Çukurdere neresi? Çukurdere hangi ilde? Çukurdere nerede? Sorularına sizler için cevap aradık.

Fox Tv ekranlarında Pastel Filmin yapımcılığını üstlendiği Çukurdere dizisi dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinin ekibi tarafından çekilen dizi O Hayat Benim gibi başarılı olacağa benziyor.


Çukurdere Dizisi Nerede Çekiliyor?


3 sezon yayınlanan O Hayat Benim dizisinde yer alan Ahu Sungur’un Maksude adıyla başrolde olduğu dizi, Çukurdere mahallesinde geçiyor. Dizinin ismi de adını çekildiği yerden alıyor.

Çukurdere dizisine ismini veren Çukurdere‘yi biz de sizler için araştırdık.

Türkiye’de Çukurdere adıyla bulunan bir yer gerçekte yok. Ancak Malatya ilimizde Çukurdere isminde bir mahalle yer alıyor. Dizide yer alan Çukurdere Mahallesinin Malatya’da olup olmadığı ise henüz netleşmedi.

Malatya’ya dizi setinin kurulması dizinin yapımcılığını üstlenen Pastel Filmi zor durumda bırakabilir. Bu nedenle İstanbul’da yer alan ve gerçekte adı Çukurdere olmayan bir mahalle dizinin çekimleri için kullanılabilir.

Hem mahalle hayatını hem de bir kadının yaşadığı zorlukları ekranlara taşıyacak olan diziden O Hayat Benim gibi başarılı bir performans bekleniyor. Eğer aynı başarıyı yakalarsa dizi de uzun süre ekranlarda olabilir.

Pavyonda çalışarak hayatını kazanan Maksude’nin hayatını anlatan dizideki mahallenin Malatya’da olup olmadığını netleştirmeye çalışıyoruz. Durum netlik kazandığında sizlerle sitemizden paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de dizi ile ilgili görüş, öneri ve fikirlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.