Deli Fişek Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 23:15
1

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni dizi Deli Fişek nerede çekiliyor? Deli Fişek dizi seti nerede, hangi semtte? İşte tüm ayrıntılar…

2017-2018 sezonu geçtiğimiz sezonlara oranla daha çok yeni projeyi izleyiciyle buluşturdu ve buluşturmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Ortaks Yapımın öncülüğünde ekrana gelmesi planlanan Deli Fişek dizisi.

Star TV’nin reyting rekorları kıran Kiralık Aşk dizisinde Deniz karakterine hayat veren Devrim Yalçın Deli Fişek dizisinin yönetmenliğini yapacak. Devrim Yalçın son olarak Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı Adı Efsane isimli gençlik dizisinin yönetmenliğini üstlenmişti.

Oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları devam eden dizinin Atv ekranlarında yayınlanacağı biliniyor. İsmiyle de dikkat çeken dizinin komedi ağırlıklı olması bekleniyor.

Deli Fişek dizisi ile ilgili oyuncu kadrosu, hikayesi, günü ve saati henüz belli değil. Fakat en kısa zamanda diziyle ilgili en güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Deli Fişek Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizilerin konuları, oyuncuları, gün ve tarihleri dışında en çok merak edilen bir diğer konu ise nerede çekildikleri olmuştur. Deli Fişek dizisinin çekimleri Bodrumda başlayacak. İlk etap çekimleri Bodrumda gerçekleşecek olan dizinin ilerleyen bölümleri İstanbul’da devam edecek. Bodrum’un muhteşem doğası ve manzarası izleyenleri sıcak yaz günlerine götürecek.

Deli Fişek dizisi ile ilgili en güncel ve doğru bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Deli Fişek Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Seti Nerede?

Comments are closed.