Deli Gönül Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 00:10
7

Fox Tv’nin yaz dizisi olarak ekranlara gelen Deli Gönül  25 Film tarafından yapılmaktadır. Dram tadında ekranlara gelen dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan tarafından yönetilen dizinin ilginç hikayesi ve oyuncu kadrosu dikkatlerden kaçmadı. Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın başrollerini paylaştığı dizi Hatay ilinde başlamakta.

Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur. İki farklı dünyanın birleşme mücadelesini konu alan Deli Gönül Pazartesi günleri Fox ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Peki Deli Gönül dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Eylül ayında ekranlara gelecek mi?

Ortalama 3,0 reyting puanı ile ilk 3 sırada gidip gelen dizi Deli Gönül’ün pekte iyi bir performans gösterdiği söylenemez. Dizinin bir de gün değiştirme kararı aldığını söylemiştik. Bu anlamda dizi hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Bu şekilde yeni sezon için olur alması pekte kolay değil. Dizinin en azından ilk 2de kendisini sabitlemesi gerekmektedir. Özellikle sezon içerisinde sağlam yapımların başlaması ile reytinglerde tutunabilmesi zor gözüküyor.

Dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği  şuan için netlesmis durumda. Dizi 4 Eylül pazartesi günü final yapma kararı  aldi. Sevilen dizi final yaparak yeni sezon için ben yokum dedi. Deli Gönül dizisinin Erken Final yapması doğru mu? Dizide ters giden bir şeyler mi vardı? 

Deli Gönül Dizisi Neden Gün Değiştirdi? Final mi Yapacak?


Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?

 

7 YORUMLAR

  1. Güzel senaryo ve kaliteli oyunculardan oluşmuş bir kadro..her pazartesi merakla takip ediyordum…final olacağını ogrendigimde üzüldüm…..AMA BENI AHA ÇOK …UZEN FINALI SAÇMA SAPAN BITIRIP BİZLERI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMANIZ…Hiç birşey oturtulmadan final yapıldı ve hiç bir açıklama yapılmadı….yani kısacası KERIZ yerine konulduk….

  2. Devam etmesini istiyirem..Ben Azerbaycandan Nuray…bu dizini cok sevdik..devam etmesini istiyirik..merakla baktigim dizilerden biridi..

  3. Nolur devam etsin yaaa.. çok uzun zamandır izlediğim ve sabırsızlıkla bekledigim tek dizi

  4. Pazartesi günlerini iple çekiyorum inşallah devam eder tüm temennim dizi oyuncularını çok seviyorum Şükran’ın mmimikleri çok hoş

Comments are closed.