Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Güncelleme: 24 Temmuz 2017 : 14:44
11

Fox Tv’nin yeni dizisi Deli Gönülün oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Deli Gönül dizisinin başrollerini kimler paylaşıyor? Deli Gönül dizisinde kimler oynuyor?

25 Filmin yapımcılığını üstlendiği dizi için hazırlıklar hızla tamamlanırken dizinin oyuncu kadrosu da netleşti.

Alican Yaraş’ın senaristliği üstlendiği dizi konusu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de izleyicinin nefesini kesecek.

Deli Gönül dizisinin başrollerini ünlü oyuncu Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay paylaşacak. Ayrıca dizide Tolga Ortancıl, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Zuhal Yalçın, Yılmaz Şerif ve Hayal Ada Topakkaya gibi isimler de rol alacak.

Deli Gönül Mehmet Kadir – Murat Ünalmış kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu 2013 yılında dönemin en önemli dizilerinden birisi olan Kurşun Yarasında Seyit karakterine can verdi. Ardından Şöhret, Sır Gibi, Rüzgar gibi dizilerde yer alan oyuncu Güneşi Gördüm sineme filmiyle adını geniş kitlelere duyurma fırsatı elde etti. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynayan oyuncu rol arkadaşı Birce Akalay’la evlendi ancak evlilikleri birkaç sene sürdü. En son 2013 yılında İnadına Yaşamak isimli dizide yer aldı.

Deli Gönül Mehmet Kadir Karakteri Kimdir?; Hatay’lı bir edebiyat öğretmeni. Herkes tarafından tanınan, çok sevilen bir adam. Yardımsever, fedakar, eli açık biri. Öğrencilerinin öğrenmeleri, edebiyatı sevmeleri ve en önemlisi, iyi birer insan olarak yetişmesini amaç edinmiş bir öğretmen.
Ablası, bir dağ köyünde rastladığı Mustafa dede ve torunu Şükran ile birlikte yaşamakta ve Şükran’ı kızı gibi sevmektedir, onu için her zorluğa katlanır ve katlanacaktır.
Fatmanur onun hayatında bir dönüm noktasıdır. Hatay’da böyle sevgi dolu ve neşe içerisinde geçen yaşamında istediği, beklediği, belki ablasının ona anlattığı hikayelerden bildiği, anne ve babasının sonsuz aşkına benzer bir aşka asla rastlayamamış ve bu nedenle hiçbir zaman evlenmemiştir. Fatmanur’u görene dek. Fatmanur’un Hatay’a gelişi ile Kadir’in hayatında büyük değişimler yaşanacaktır. Bu aşk Hatay’dan İstanbul’a dek uzanacak, Kadir’in deli gönlündeki fırtına hiçbir zaman dinmeyecektir.

Deli Gönül Fatmanur – Tuvana Türkay kimdir?

1990 doğumlu olan oyuncu 9 yaşında setlerle tanışmıştır. İlk deneyimini bir reklam filmi sayesinde kazanan oyuncu 2007 yılında Cumhur Cemaat isimli yapımda yer aldı. Yer Gök Aşk isimli dizide Bade karakterine can veren oyuncu Esir Sultan, Kara Para Aşk, Güvercin Uçuverdi gibi yapımlarda da önemli roller üstlendi.

Deli Gönül Fatmanur Karakteri Kimdir?; Beykoz’lu bir ailenin kızı. Annesi, babası, ağabeyi ve yengesi ile birlikte yaşamaktadır. Müzisyen olarak başladığı macerasını, hayalinde öğretmek olduğu için bu yönde değiştirmiş. Babasının baskıcı tutumu ile tüm hayatını kurgulamasına bir dur demek için, müzik öğretmeni olur. Müzik öğretmeni olarak Hatay’a atanmak ve burada Kadir ile tanışmak hayatının bütün yönünü değiştirecektir. Hayalperest ve neşeli, bir ceylan gibi narin ama tüm bunların yanında kararından vazgeçmeyen inatçı bir yönü vardır Fatmanur’un. Bir de Kadir’e duyduğu ölümsüz sevgi. Tüm engeller önlerine bir bir dikilirken, o içinde bu sevdayı hep yeşertecektir.

Deli Gönül Türkan Erten-Çiğdem Batur Kimdir?

Özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Savcı Leyla karakteri ile tanınan Ayşe Çiğdem Batur1982 Düzce doğumludur. Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan sanatçı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezudunur.

Deli Gönül Türkan Karakteri Kimdir? Münevver Erten Kolejinin sahibinin kızı ve yönetim kurulu başkanı. Bu okul onun hayatta en değer verdiği şeylerden biridir. Kardeşi Şafak, bu okulda okumaktadır. Annesini 10 sene önce kaybetmiş. Babası ile zaten hiçbir zaman sağlıklı bir baba kız ilişkisi olmamış. Babası bu okulu seneler önce açmış ve sonra satmak istemiş, fakat Türkan isteyince yönetimi ona devrederek çekilmiş. Türkan kendince bu okulu başarılı bir hale getirerek babasına, iş başarabilir biri olduğunu kanıtlama çabası içinde. Çok planlı, programlı biri.

Babasının çapkınlık hikayeleri ile büyüdüğü için erkeklere güvenmiyor, bu nedenle kimse ile gerçek bir samimiyet kurmuyor. Bu kural Kadir için esneyecektir. Kadir’i hayatının merkezine oturtacak daha sonra sevgisinin karşılıksız olduğunu öğrenecektir. Bu Türkan için bir ihanet sayılır ve şu bir gerçek, Türkan asla ihaneti unutacak ya da sineye çekecek biri değildir.

Deli Gönül Tolga Ortancıl kimdir?

1992 doğumlu olan yakışıklı oyuncu Star Tv’de yayınlanan Güzel Köylü dizisindeki Celal rolü ile tanınmaya başlamıştır. Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyonculuk bölümü mezunudur. Dans, diksiyon ve oyunculuk dersleri almaya da devam etmektedir.

Deli Gönül Ahmet – Ogün Kaptanoğlu kimdir?

1977 doğumlu olan oyuncu uzun bir süre sporla ve mankenlikle ilgilenmiştir. 2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba filmi ile seyirciler onu tanımaya başladı. Kardan Adamlar, Parmaklıklar Ardında gibi yapımlarda rol alan oyuncu uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştır.

Deli Gönül Basri Kavaslı – Macit Sonkan kimdir?

1953 doğumlu olan oyuncu tiyatro ile 1978 yılında Devlet tiyatroları sayesinde tanışmıştır. Deli Yürek, Dede Korkut Hikayeleri, Dilber’in Sekiz Günü, Aşk Bir Hayal, Güneşi Gördüm, Reis, Alev Alev gibi yapımlarda yer alan oyuncu en son 2013 yılında Sürgün dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Deli Gönül Ayşe – Nilgün Karababa kimdir?

1965 doğumlu olan oyuncu, oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. 1996 yılında Tatlı Kaçıklar dizisinde Sibel rolünü üstlenen oyuncu Çocuklar Duymasın, Ekmek Teknesi, Baba Oluyorum, Kadim Dostum gibi yapımlarda yer almıştır.

Deli Gönül Nuran – Mine Tüfekçioğlu kimdir?

1966 doğumlu olan oyuncu Ölümsüz Aşk dizisi ile tanınmaya başlamıştır. Ardından 24 Saat dizisinde rol alan oyuncu Genco dizisinde de Figen karakterini canlandırmıştır. Bir Çocuk Sevdim dizisinde de oyunculuk performansını sergileme fırsatı bulan oyuncu en son İçerde dizisinde rol almıştır.

Deli Gönül Nihat – Barış Yalçın kimdir?

1994 doğumlu olan genç oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde edinmiştir. Ardından Bodrum Masalı dizisinde Ferdi karakterine can vermiştir.

Deli Gönül Zuhal Yalçın kimdir?

1971 doğumlu olan oyuncu 6 yaşında TRT Çocuk Klubü ile ekranlara adımını atmıştır. Reklam filmleri ile kariyerine devam eden oyuncu Seyyar Kamil, Ayrılsak da Beraberiz, Çiçek Taksi, Çapkın gibi yapımlarda rol almıştır. En son 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Deli Gönül Yılmaz Şerif kimdir?

Türk sinemasının kötü adamı olarak ünlenen oyuncu en son Sungurlar, Yeni Dünya, Dadaş ve Kalbimdeki Deniz gibi yapımlarda yer almıştır.

Deli Gönül Minik Şükran – Hayal Ada Topakkaya kimdir?

6 yaşında olan küçük oyuncu reklam filmi ile tanınmıştır.

Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?

 

Comments are closed.