Deli Gönül Ela Kimdir?Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 00:05
2

Deli Gönül dizisinde yeni karakterler diziye dahil olmaya devam ediyor. O karakterlerden birisi de Ela. Ela güzelliği ve fiziği ile göz kamaştırdı ve izleyicilerin dikkati çekmeyi başardı. İşte Ela hakkında tüm detaylar.

Deli Gönül dizisinde Ela karakteri ailesi Fransa’da olan birisidir. Ela’nin babası aynı zamanda Selim’in ustasıdır. Selim’in motor tutkusu onu Ela’nın babası ile beraber çalışmaya itmiştir. Ela’nın babası motor tamiri ve modifiye dükkanı olan birisidir ve Selim’i de çok sevmektedir.

Ela karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Gizem Kala. Gizem kala 1993 yılında doğmuştur. 24 yaşında olan genç oyuncu Kadir Has Üniversitesi mezunudur.

Gizem Kala, İkea, Vakıfbank, Panda, Anadolu Hayat Emeklilik, Ülker Çikolatalı Gofret, Pegasus gibi birbirinden kurumsal firmaların reklam filmlerinde rol almıştır.

1.73 boyunda ve 50 kilo olan güzel oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Atv ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar dizisi sayesinde yaşamıştır. Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaştığı dizide rol alan oyuncu ardından başka bir dizide yer almamıştır.

İlk rol aldığı dizinin 13 bölüm sonrasında final yapmasına üzülse de birbirinden ünlü oyuncularla aynı dizide rol alma fırsatı yaşayan Gizem Kala, Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sizlerde güzel oyuncu hakkında bilgilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Oyuncunun oyunculuk performansını beğendiniz mi? Sizce oyuncu diziye uyum sağlamış mı? Dizide oyuncuyu gördüğünüz için memnun musunuz? Fikirlerinizi bize iletebilirsiniz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.