Diriliş Alçiçek Kim? Diriliş Ertuğrul Alçiçek Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 13:53
2

Her çarşamba reytinglerin altını üstüne getirmeyi başaran Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Mükemmel kurgusu ve muhteşem senaryosuyla tarihe ışık tutan Diriliş Ertuğrul birbirinden değerli oyuncularına bir yenisini daha ekliyor. Diziye Alçiçek karakteriyle dahil olan oyuncunun gerçek adı nedir? Diriliş Ertuğrul dizisi Alçiçek kimdir? Diriliş Alçiçek’in dizideki rolü ne? Gibi çok sayıda sorunun yanıtını ve daha fazlasını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.


Diriliş Rikardo Kimdir? Tarihte Rikardo Var Mıdır?


Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun, Esra Bilgiç, Ayberk Pekcan, Batuhan Karacakay, Burak Hakkı ve Ogün Kaplanoğlu gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi hem ülkemizde hemde yurt dışında ilgiyle takip ediliyor. Özellikle siyasi çevre tarafından büyük alkış toplayan Diriliş Ertuğrul, aldığı ödüllerle de başarısını taçlandırıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olan Alçiçek karakteri güzelliği ve oyunculuğuyla izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin takipçileri Diriliş Alçiçek kim, Diriliş Ertuğrul Alçiçek karakterinin gerçek adı, özel hayatı ve kariyeri hakkında pek çok soruya yanıt aradı.

Diriliş Ertuğrul Alçiçek Kim? Beyzanur Mete

Diriliş Ertuğrul Alçiçek karakterine hayat veren Beyzanur Mete 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk ve Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Akabinde Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde ve Hilal Saral Atölyede oyunculuk eğitimlerine devam etmiştir. İlk ekran deneyimini Arka Sokaklar dizisiyle yaşayan genç oyuncu Osmanlı Kıyam ve Adını Sen Koy projelerinde de rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisiyle tekrar kamera karşısına geçen Beyzanur Mete, Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun ve Burak Hakkı gibi usta isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=26m-pbMrEHU

 

Comments are closed.