Diriliş Bahadır Beyi Kim Oynuyor? Bahadır Bey Gerçekte Kimdir?


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 22:23
0

Ekranların en çok izlenen en çok sevilen reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 4. sezonu olan 2017 2018 sezonuna yine heyecanla başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı dizye her sezon olduğu gibi bu sezonda da yeni oyuncular dahil oluyor. Diriliş Bahadır Beyi Kim Oynuyor? Bahadır Bey Gerçekte Kimdir?

Geçtiğimiz sezon diziye damga vuran Candar Bey karakterinin kardeşi Bahadır Bey karakteri ile karşımıza çıkan oyuncumuzun gerçek adı Ertuğrul Postoğlu’dur. Peki Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey geçen sezonda neden yoktu? Şimdi nerden çıktı.

Aslında tarihe baktığımızda Candar Bey Ertuğrul Bey gibi obasını batıya taşıyarak büyümeyi seçmiş kardeşi Bahadır Bey de Eruğrul Bey’in kardeşi gibi ata topraklarında kalarak kendi öz topraklarını savunmayı tercih etmişti. Tabiki bu durum da Candar Bey ile arasını açmış ve kopukluk olmuştu.

Oldukça iyi bir savaşçı olan Bahadır Bey bu özelliği ile Sultan Alaaddin’in dikkatini çekmiş ve O’nun gözünde büyük bir itibar kazandırmıştır. Yetiştirdiği Alpler Sultan Alaaddin ile bir çok savaşa girmiş ve büyük başarılara imza atmasını sağlarken bir çoğu da bu savaşlarda şehit düşmüştür.

Obası Moğol ve Eyyübilerin yaptığı baskınlar nedeniyle büyük yaralar almış ve alplerinin sayıları da oldukça azalmıştır. Dizide bu sezon Aslıhan Güner’in can verdiği Karaca Hatun’un eşi ve Gürbey İleri’nin can verdiği dik başlı Sancar Beyîn babası rolünü de üstlenecektir.

Peki Bahadır Bey gerçekte kimdir? Bahadır Bey karakterine can veren Ertuğrul Postoğlu 1959 Malatya doğumlu olup evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Aslında yıllardır usta bir seslendirme sanatçısı olarak çalışan usta oyuncu bu güne kadar ilk kez Engin Altan Düzyatan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Paramparça dizisinde rol almıştır. Şimdi de Bahadır Bey karakteri ile Ertuğrul dizisine büyük bir değer katmaktadır.


Diriliş Ertuğrul (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 4. Sezon Oyuncu Kadrosu<<<Tıkla


Sizler Bahadır Bey karakteri ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de oyuncumuz ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bizlerle paylaşabilirsiniz.