Diriliş Daryus Kimdir? Darius Gerçek Adı Nedir


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 01:10
3

Muhteşem senaryosu ve etkileyici prodüksiyonuyla her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş’te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Diziye son olarak  dahil olan Daryus kimdir? Dizinin yeni bölümünü izleyenler Darius kim? Darius karakterini kim canlandırıyor? Daryus gerçek tarihte var mı sorularına cevap aradı.

Darius gerçek adıyla Titan, Ares’in adamıdır. Ares, Titan’ı Ertuğrul Gazi’nin oğlunu öldürmesi, obalarında olup biteni kendisine aktarması ve Alpleri birbirine düşürmesi için özel olarak görevlendirir. Kendisini Darius ismiyle tanıtmasını ister. Ares’in ajanı Darius kim? Sinsice obanın içine sızmayı başaran Daryus kimdir? 

29 Kasım çarşamba akşamı izlediğimiz bölümde Daryus Ertuğrul’un obası yakınında Alpler tarafından yaralı olarak bulunur. Türkler’in merhametli yönlerini kullanarak obanın içine sızmayı hedefleyen Darius amacına ulaşır. Kendine yardım eden Alpler tarafından obaya getirilir. İlk hedefi Ertuğrul’un oğlu Gündüz Alp’e kendini sevdirip sonra onu öldürmektir.

Darius amacına ulaşabilecek mi? Darius’un gerçek amacı ne zaman ortaya çıkacak? Dizide asıl adı Titan olan ve Darius kod adıyla Türkler’in içine sızması için görevlendirilen Darius kim? İşte ayrıntılar…

Diriliş Ertuğrul Darius( Daryus) Kim? Ogün Kaptanoğlu

1977 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen oyuncu 2003 senesinde Hababam Sınıfı Merhaba sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. Asıl çıkışını döneme damgasını vuran Karagül dizisinde canlandırdığı Oğuz Komiser rolüyle yaptı. Sonrasında Deli Gönül dizisinde rol alarak kariyerini taçlandırdı. Başlıca oynadığı diziler ise Hababam Sınıfı Merhaba,Hababam Sınıfı Askerde,Hababam Sınıfı 3,5,Taşların Sırrı,Amerikalılar Karadeniz’de 2,Kardan Adamlar,İstiklal: Kara Yılan,İstiklal: Şehit Şerife Bacı,Senin Uğruna,Parmaklıklar Ardında,Konak,Ay Tutulması’dır.

https://www.youtube.com/watch?v=zIWzJh12UnU

 

 

Comments are closed.