Diriliş Ertuğrul 3 Ocak 101. Bölüm Fragmanı-Ve Savaş Başlar


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 23:59
1

Trt 1 ekranlarında gösterilen tarih ve aksiyon türünde alanının tek ismi olan Diriliş Ertuğrul yılbaşı öncesi muhteşem bir bölümle ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 101. bölümde ne tür gelişmeler olacak? En son bölümde Gündüz Alp kaçırıldıktan sonra Ares’in kalesine getirilmiştir. Gündüz Ares’in gözünü çıkarmış ve bu hareketi ona pahalıya patlayacakken Titan devreye girerek Ares’i sakinleştirmiştir.

Bahadır Bey ise alpler ve Sancar ile Çavdar Obası’nı ele geçirmek için planı devreye sokmuştur. Turgut Alp’in üzerine Sancar ve Alpleri salmıştır. Turgut bu tuzaktan kıl payı kurtulmuştur. Ancak Aslıhan Hatun ve Turgut Alp hala tehlikeyi atlatmamışlardır. Diğer taraftan Gündüz Alp’in kurtuluşu için Ertuğrul planına sadık kalarak devam etmiştir. Ares’in kalesindeki Maria Ertuğrul’a yardım etmiş ve Gündüz’ün kaçırılması için büyük adımı atmıştır. Ancak kaçırma esnasında çatışmada sırtından yaralanmıştır.

Ertuğrul Gündüz’ü kaçırmıştır ancak Ares buna çok kızmıştır. Artık Türklerle savaşın başladığını söyler. Tabi tüm bu konuşulanları Atsız duymuştur. Atsız hala kalededir ve Ertuğrul gözü kulağı olmaya devam etmektedir. Gündüz ise sağ salim obaya varmıştır. Herkes çok mutludur. Ancak sonrasında kopacak kıyametten habersizdirler. Ares yeni planlarla Ertuğrul’un karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır.

Ertuğrul’da obasına yaptığı konuşmada savaşın başladığının sinyallerini vermiştir. Kılıçlar kınına girmeyecektir. Artık savaş başlamıştır. Ares o kalede rahat yüzü görmeyecektir. Ertuğrul savaş için alplerle yola çıkmışken Bahadır da rahat durmaz ve hazır Ertuğrul savaşla meşgulken Aslıhan ve Turgut’a karşı isyanı başlatır. Turgut Ertuğrul’a destek için gitmiştir. Bahadır’dan şüphelenmezler ve çıbanın başını ezmek için savaşa katılır. Turgut Alp çavdar obasındna ayrılmıştır. Aslıhan Hatun yalnız kalır ve Bahadır da bu boşluğu affetmeyecektir. Diriliş Ertuğrul 3 Ocakta yayınlanacak 101. Bölümünde Aslıhan Hatun obasını korumak için can ve başla mücadele etse de yaralanıp Bahadır’a esir düşecektir.


tıkla>>>Diriliş Gündüz Alp Ölecek Mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?<<<tıkla


Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=LlOkB6SXYuA

Comments are closed.