Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Yeni Bölüm Yok Mu?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 11:22
1

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ancak şuana kadar dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Yeni Bölüm Yok Mu? 4 sezondan beri reytinglerde zirveyi başka diziye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul, 98. Bölümüyle de nefes kesti. Ertuğrul Gazi’nin Saadettin Köpek’i öldürmesine ramak kala biten dizi final sahnesiyle büyük yankı uyandırdı. Her sahnesinde ayrı bir heyecan yaratmayı başaran dizi, 98. Bölüm finaliyle de adından söz ettirdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 6 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Yeni Bölümün ardından fragmanı yayınlanmaması izleyicilerin kafasında bir soru işareti oluşturdu. Geçtiğimiz hafta, dizinin setinde bir yangın çıktığı ve bu nedenle çekimlerin aksadığı magazin kulislerinde konuşuluyordu. Bu hafta fragmanın yayınlanmaması da dizinin yeni bölümünün yetişmemiş olabileceğini düşündürdü. Peki Yangın nasıl oldu? Nerede yangın çıkmıştır? Yangın dizi setinin olduğu Riva’da saat sabaha karşı 04.30  sıralarında meydana geliyor. Yangının dizi kostümlerinin olduğu konteynırda çıktığı biliniyor. Kostümler yangında kül olurken set çalışanları hemen itfaiyeye bilgi veriyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği hemen bölgeye ekipleri yönlendiriyor ve yangına müdahale ediliyor. Aynı zamanda polis ekipleri yangın ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken dizinin çekimlerine de bu yangından dolayı ara verildiği gelen bilgiler arasında. Bundan dolayıda çekimlerin yetişmediğini ve Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Fragmanı Neden Yayınlanmadı? sorusunun cevabını da öğrenmiş olduk.


tıkla>>>Sadettin Köpek Ölecek mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?<<<tıkla


Oldukça heyecanlı bir yerde biten Diriliş Ertuğrul’un fragmanı yayınlanmamış olsa da hem oyuncular hem de set ekibi, dizinin yeni bölümünü ekranlara zamanında getirebilmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Çarşamba 99. Bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin.


Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı-13 Aralıkta Neler Olacak?<<<tıkla


Sadettin’in Sultan Alaaddin Karşısındaki Acınası Hali

Comments are closed.