Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı-13 Aralıkta Neler Olacak?


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 09:09
1

Ares ajanını Ertuğrul’un obasına yerleştirmiş ve hain planının ilk aşamasını tamamlamıştır. Diğer taraftan Titan, Ertuğrul’un oğlu Gündüz’e günden güne yakınlaşmaya devam etmektedir. Ona anlattığı hikayelerle yakınlaşan titan vakti ve zamanı geldiğinde son darbeyi vuracaktır. Peki Titan’ın anlattığı ejderha nedir? Akşam çıkacak olması neyi ifade eder? Titan Gündüz’ü mü kaçıracaktır? Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı-13 Aralıkta Neler Olacak? Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz bölümünde neler yaşanmıştır? Turgut Alp ve Aslıhan Hatun zehrin tesiri ile kendilerinden geçmişlerdir. Ertuğrul ve alpleri Aslıhan ile turgut Alp’e neler olduğunu anlamaya çalışmaktadırlar. Esma sorgu anında heyecandan açık verir ve Ertuğrul bu işin arkasından Esma’nın olduğunu anlamıştır. Esma zehrin şişede olduğunu anlamıştır. Ancak asıl sorun zehrin panzehrini bulmaktır. O sırada Ares’e Titan Oba’da olanları haber verir. Ares ise Ertuğrul’un güvenin kazanmak için ona yardım eder ve panzehri bulacağı yeri söyler.

 

Panzehrin gelmesi ile Aslıhan ile Turgut Alp kendilerine gelmişlerdir. Fakat bu zehri kim şişeye attırmıştır. lk etapta dikkatler Bahadır Bey üzerindedir. Ancak Ertuğrul ilerleyen saatlerde bunu Bahadır Bey’in yapmadığını, asıl yaptıranın Saadettin Köpek olduğunu anlar. [kirmizitext]Ertuğrul bir sonraki adımı ne olacaktır? Ares Ertuğrul’dan neler isteyecektir? Çok ilginç gelişmeler bizleri bekliyor olacak? Titan’ın Gündüz Alp’i kaçıracak mı? Yoksa Gündüz Alp’te mi zehirlenecek? [/kirmizitext]Siz değerli takipçilerimiz, yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz? Sizce Titan’ın amacı ne?

Diriliş 99. bölümde bizleri bekleyen gelişmeler şunlar olacak?

Son olarak Diriliş Ertuğrul 100. Bölüme özel yaşanacak olay nedir? Yoksa Saadettin Köpek ölecek mi? Sizlerde yorumlarınızı bizlerle paylaşın. Gelen yorumlara göre 100. bölüme özel tüyomuz sizler için sitemizde olacak?

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

Comments are closed.