Diriliş Ertuğrul Atsız Bey Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 10:28
0

TRT ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon için gün sayarken dizi hakkında bilgilerde gelmeye devam ediyor. Diziye 94. Bölümde yeni bir karakter dahil olacak. Bu karakter Atsız Bey. Diriliş Ertuğrul Atsız Bey karakteri kim? Hangi oyuncu canlandırıyor? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul’un Atsız Bey karakterini oynayacak. Bir süredir yurt dışında olan oyuncu dizinin yapım şirketinden gelen teklifi kabul etti. Peki kim Orhan Kılıç? Nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler ve kariyeri?

Orhan Kılıç türk-alman yapımı birçok yapımda yer almıştır. Asıl tanınması ise 2006-2007 yıllarında ekranlara gelen Sağır Oda dizisi ile olmuştur. Aras Dağlı karakterini canlandırdığı dizi Kanal D’de yayınlanmıştı.

2010 yılında Sema Eren ile evlenmiştir. Bir oğlu vardır. Uzun süre projelerden teklif gelmeyince Almanya’ya yerleşmiş ve ailesi ile orada yaşamaktaydı. Şimdi ise reyting rekortmeni Diriliş’in kadrosuna katıldı ve dizide Atsız Bey karakterini canlandıracak. Peki Atsız Bey nasıl bir karakter? Görevi ne?

Atsız Karakter rolü ile ilgili pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Bu karakteri diziye dahil olduğunda tam anlamı ile tanımış olacak. Fakat gelen bilgilere göre Atsız Bey “Aksakallalıların” adamı olarak görev yapacak. Tabi karakter hakkında tam bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecek gir.

Atsız Bey Üzerine Yazılmış En İyi Analiz

Diriliş Ertuğrul  Atsız Bey kimdir ?

Trt nin severek izlenen Çarşamba gününü fanatiklerine sevdiren  çarşambayı özleten  her yayin gününde  reyting konusunda başı çeken zirveyi adeta tek başına göğüsleyen  Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni bir karakter hüzünleri mutluluğa çevirdi peki bu ayağını sürüyerek girip zihinleri de değişik değişik  sorulara sürükleyen  karakter gerçek mi senaristin akil ürünü mü  gerçekle ne kadar uyuşuyor gerçekten ne kadar saptırılmış durum da ve ya ne kadar kopuk  sizin için titizlikle araştırıp derlediğimiz  bu yazımızda Atsız Bey kimdir?  Atsız bey gerçekte de dizideki gibi birimidir  bu ve benzeri tüm sorularınıza  cevap bulabileceksiniz  …

Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olan yeni karakter yaptığı  ve yapacakları ile dikkatleri bir anda üzerine toplamayı ziyadesiyle başardı …peki ama bu bölümün  başrolü diyebileceğimiz bu yeni karakter yani Atsız Bey kimdir ? Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni yeni boy göstermeye başlayan Adsız Bey tabiri caizse dizinin  kaderini değiştirircesine bir giriş yaptı . Girişiyle akıllara kazınan Atsız Bey haliyle zihinlerde de cok sayıda soru işareti bıraktı .

Bu  hafta  Diriliş Ertuğrul sevenlerinin zihninde  bıraktığı o gurur verici  izleyenlerin kanını hızlandıran izlenimini buruk tatsız  bir izlenime bıraktı .  Atsız Bey bu üzücü duruma  müdahale ederek Kayi Beyi  Ertuğrul’u  kurtardı böylece  her hafta olduğu gibi o gururlu izlenim yine zihinlerde yerini aldi   izleyenlerin moralleri yerine geldi peki Ertuğrul’un esaretine son vererek gücüne güç katacak, her daim Ertuğrul’un koruyucu meleği olacak Atsız Bey kimdir?

Atsız Beyle ilgili birçok kaynak taramama rağmen kesin olarak şudur diyebileceğimiz bir bilgiye ulaşamadım . Ama yine de bazi kaynaklardan ulaştığımız ve sizler için derlediğim birkaç açıklamayı paylaşmayı yararlı buluyorum.

Selçuklu Sultanları sızmaları engellemek için casusluk yapıp bilgi  sızdırmaya çalışanlara mani olmak adına o dönemlerde arada kimsenin olmadığı kişinin direk sultana bağlı olduğu  günümüz ajanları gibi bir ajanlık sistemi oluşturmaya çalışmıştır. Bu sistem vatanini seven devletine bağlı kişilerin gizli gücü  diyebileceğimiz görevlere bizzat sultan tarafından atanırlar ve istihbaratla işbirliği içerisinde kişinin yeteneğine göre görevlendirme yapılır. Görevi  ve ajanın kim olduğunu sultan haricinde  başka kimsenin bilmediği bu sistemde  direk muhatap sultandır.  Sultanin secimi üzerine görevlendirilen kisi  görev hakkında  sadece sultana bilgi verir .

Bu ajanlar gerektiğinde ulak gerektiğinde kurtarıcı olarak görevlendirilir. Atsız Beyde  bu ajanlardan biridir. Atsız beyin göze çarpan yetenekleri ise casusluk ve  neredeyse tüm savaş aletlerindeki ustalığıdır. Ertuğrul un esaretten kurtulmasıyla da bu gizli güç  sultan ve hizmet ettiği kişinin yani Ertuğrul un bildiği bir göz bir kulak olmuştur.

Bunlar net bilgiler değil yetersiz bilgi nedeniyle  diğer kaynaklardan teyit etme imkanı olmayan bilgiler. Bu konu hakkında bilgisi olanlar bizlerle  paylaşırsa bizlerde sizlere daha net bilgiler sunarız. Yorumlarınızı  bekliyoruz.


“Diriliş Ertuğrul” Aksakallılar Kim? Görevleri Ne?<<<tıkla


Adsız Bey’in Ertuğrul’u Esaretten Kurtardığı Sahne İzle