Diriliş Ertuğrul Marya Kim Gerçek Adı Sevgilisi Ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Ocak 2018 : 23:32
6

Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba transferlerle giriş yaptı. Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil olan yeni oyunculardan biri de Sera Tokdemir. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde izlediğimiz Diriliş Ertuğrul Marya Kim? Sera Tokdemir kimdir? Dizideki rolü ve gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Sera Tokdemir Diriliş Ertuğrul dizisinde Marya karakterini canlandırıyor. Marya çekici, cazibeli ve  güzelliğiyle göz dolduran bir genç kızdır.  Babasıyla çıktığı bir ticaret seyahatinde gemileri korsanlar tarafından kaçırılıyor ve erkek kardeşiyle birlikte korsan Simko’ya satılıyor. Marya dizinin önemli karakterlerinden biri olacak.


Diriliş Ertuğrul Sancar Kim? Gercek Adı, Yaşı, Sevgilisi (Gürbey İleri)


En son 2016 sezonunda Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde Zehra karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sera Tokdemir 1 yıl aradan sonra tekrar kamera karşısına geçti. Sera Tokdemir şimdi bambaşka bir rolde Diriliş Ertuğrul’un 4. sezonunda Marya karakteriyle karşımıza çıkıyor.  Dizinin en çok merak edilen isimlerinden olan Marya karakteri hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizi haziran ayında sezon finali yapmış ve yaklaşık 3.5 aylık bir tatilin ardından yeni sezona ilk bölümü ile iddialı bir giriş yaptı. Dizinin zaten kalabalık olan oyuncu kadrosuna birbirinden ünlü ve başarılı isimler dahil oldu. Bu isimlerden en çok dikkat çeken isim ise Marya karakteri oldu. Maria(Marya) Çekici, cazibeli ve güzel bir kızdır. Babası ile çıktığı ticaret seyahatinde gemileri korsan saldırısına uğramış, erkek kardeşi ile birlikte Simko’nun yakın arkadaşı korsan başı tarafından Simko’ya satılmıştır.

Diriliş Ertuğrul Sera Tokdemir kimdir?

1981 yılında Mersin’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Otel ve Turizmcilik bölümünden mezun olmuştur.  Kariyer  hayatı boyunca  Aşk Nerdesin, Kapalı Çarsı, Kanıt, Çakallarla Dans, Hayat Devam Ediyor, Ben De Özledim, Su ve Ateş, Analı Oğullu ve Kertenkele gibi projelerde yer almıştır.


Diriliş Ertuğrul (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 4. Sezon Oyuncu Kadrosu<<<Tıkla


Diriliş Ertuğrul Sera Tokdemir Videosu

6 YORUMLAR

  1. her bolumu çok heycanli cok guzel bi dizi haftya bizi neler beklediğini dört gözle bekliyirz ve haberlernizi de

  2. Bayılıyorum bu sitenin haberlerine☺ dirilişle ilgili daha yoğun çalışma bekliyoruz☺

  3. Bayılıyorum bu sitenin haberlerine☺ dirilişle ilgili daha yoğun çalışma bekliyoruz☺

Comments are closed.