Diriliş Ertuğrul Titan Kimdir? Şovalye Titan Kim?


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 15:18
3

Trt 1 ekranlarında heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul dizisine şimdi de yeni bir şovalye daha geliyor. Ertuğrul’un obaya dönmesi ile oyunları bozulan Saadettin ve Ares şimdi de yapmış oldukları anlaşma gereği sulhu bozmadan Ertuğrul’la uğraşmaya çalışırlar. Ares Türk Obalarını ve ticaret kevanlarını basmaları için acımasız şovalye Titan’ı çağırmıştır. Acımasızlığı ile ün salmış olan Titan Ertuğrul ve alplerini oldukça uğraştıracak gibi.

Tabi Titan karakteri gerçek tarihte var mı? Tarihte Titan kim gibi sorular da akıllara gelmiyor değil. Ancak Titan karakteri ile ilgili yaptığımız araştırmalarda tarihte böyle bir karakterin olmadığını ancak o dönemlerde Türklere zulüm etmek için kullanılan şovalyelere böyle bir ismin verildiğini görüyoruz. Diriliş Ertuğrul dizisinde de Titan karakteri tamamen senaryo gereği kurgulanmış bir karakterdir. Yani diziye heyecan katmak ve senaryoyu canlı tutmak için kurgulanmış bir karakterdir.

Dizide Titan karakterini canlandıran ünlü oyuncunun son olarak Deli Gönül dizisinde izlediğimiz Ogün Kaptanoğlu olduğu açıklandı. Titan karakteri için uzun süre dövüş ve kılıç kullanma dersleri alan oyuncu dizinin seyrini önemli derecede değiştirecek. Ogün Kaptonoğlu Titan rolü için değişikliğe giden oyuncu izleyenleri şaşırtacak.


“Diriliş Ertuğrul” Aksakallılar Kim? Görevleri Ne?<<<TIKLA


Diriliş Ertuğrul Titan Kimdir? Ogün Kaptanoğlu

1977 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen oyuncu 2003 senesinde Hababam Sınıfı Merhaba sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. Asıl çıkışını döneme damgasını vuran Karagül dizisinde canlandırdığı Oğuz Komiser rolüyle yaptı. Sonrasında Deli Gönül dizisinde rol alarak kariyerini taçlandırdı. Başlıca oynadığı diziler ise Hababam Sınıfı Merhaba,Hababam Sınıfı Askerde,Hababam Sınıfı 3,5,Taşların Sırrı,Amerikalılar Karadeniz’de 2,Kardan Adamlar,İstiklal: Kara Yılan,İstiklal: Şehit Şerife Bacı,Senin Uğruna,Parmaklıklar Ardında,Konak,Ay Tutulması’dır.

Titan karakterini nasıl buldunuz? Konu ile ilgili yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizler Titan karakteri hakkında neler düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

 

Diriliş 97. Bölüm Fragmanı İzle

3 YORUMLAR

  1. Dizilerle ilgili merak ettiğim her şeye sitenizde cevap buluyorum artık özellikle dizi haberci den bakıyorum özgün ve ozlu bir anlatıminiz var bu hoşuma gidiyor… Bu mesaji yazmamın nedenini de söylemek istiyorum … Tarihte olmadığını dürüstçe söylemişsiniz bu çok hoşuma gitti diğer siteler gibi yalan yanlis bilgi vermiyorsunuz… Boşlukları kendiniz doldurma peşinde değilsiniz … Bu yüzden bu yorumumla sizlere memnuniyetimi ve teşekkürlerimi iletiyorum

Comments are closed.