Dolunay Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?


Güncelleme: 23 Temmuz 2017 : 15:08
22

Senaristliğini Kule Dibi Senaryo Ekibi, Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsut tarafından yapılan, No Dokuz yapım şirketi tarafından finanse edilen ve Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğinde Star Tv ekranlarında gösterilen dizi Dolunay devam edecek mi? Yeni Sezon için devam kararı aldı mı?

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur ve olaylar bundan sonra başlar. Naslı ve Ferit arasındaki aşkı konu alan dizi Dolunay yaz dizisi olarak ekranlara geldi.

Yaz dizisi olarak gösterdiği performansa göre yeni sezon için olur almaya çalışan Dolunay dizisi erken final mi yapacak yoksa yeni sezonda da devam edecek mi?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği reyting performansı ile izlenen diziler arasında yer edinen Dolunay yeni sezon için olumlu sinyaller verdi. Sevilen ve ilgi ile izlenen dizi Dolunay şuan için resmi bir açıklama gelmese de yeni sezonda da devam edecek gibi.

Dolunay dizisi Konusu Ne; Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

Peki siz değerli takipçilerimiz, sevilen yaz dizisi Dolunay hakkında düşünceleriniz nedir? Yeni sezonda da devam etmeli mi? Yoksa bitmeli mi?

Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizisi Final Mi Yapıyor? Bitecek mi Devam mı Edecek?

22 YORUMLAR

  1. Devam etmeli bitmemeli çok güzel çok saçma olan dızıler var onlar bıtsın bence devamını bekliyoruz

  2. Vesayet dogru kelime vasi tayin edilmesi anlamina geliyor. Ayrica can yaman gerçek hayatta zaten avukat ve hukuk bürosu var. bir yanlişlik olsa düzeltirdi☺

  3. Cok nadir dizi izliyorum. Kavga , gurultu,keder uzuntu olmayan duzgun ixlenecek bir dizi bulduk.o da dolunay. Bitmese cok iyi olur

  4. Bence bitmeli.Çünkü kiralık aşk’ın çok kötü bir taklidi.Sanki farklı dizi gibi gösteriliyor.Ama sahneler o kadar tanıdık ki, bunun yerine kiralık aşk seyretmeyi tercih ederim.Çünkü oyuncular uyumlu, en azından talit değil?

  5. Nolur bitmesin eskiya dünaya hükümdar olmaz baslıyo insallah final yapar nolur dolunay bitmesin özge abla ve can abi sizi cok seviyorum en cok dolunay dizisini seviyorum ve heyecanla izliyorum ve ogün gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum insallah bitmez sizi cok seviyorum ve seviyoruz…….

  6. Nolur bitmesin eskiya dünaya hükümdar olmaz baslıyo insallah final yapar nolur dolunay bitmesin özge abla ve can abi sizi cok seviyorum en cok dolunay dizisini seviyorum ve heyecanla izliyorum ve ogün gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum insallah bitmez sizi cok seviyorum ve seviyoruz…….

  7. Velayet boşanan anne babaların actıdıgı dava diye biliyorum. Annesi babası ölen yakınlarına verilmek içindir belki Vesayet

  8. Dizide hukuk bu kadar yer alırken neden avukata danışılmıyor anlamıyorum. Vesayet değil velayet lütfen dikkat edelim.

Comments are closed.