Dolunay Dizisi Erken Final Yapmasın Bitmesin


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 16:34
4

Star Tv’de Salı akşamları yayınlanan Dolunay dizisi ekran macerasında sona mı geliyor? Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan dizi 17. bölüme kadar başarıyla yayınlandı fakat farklı kanallarda yeni başlayan diziler Dolunay’ı olumsuz etkiledi. Sizde Dolunay dizisi final yapmasın diyorsanız kampanyamıza destek olun ve dizinin devam etmesi için bir yorumda siz yapın. 

Dolunay dizisi yaz sezonunda ekrana gelmeye başladı ve Salı akşamları reytinglerde zirvenin sahibi olmayı başardı. Fakat Star Tv yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetleri Dolunay dizisine tercih ederek dizinin gününü değiştirdi.

Kırgın Çiçekler Final Yapmasın Bitmesin

Tecrübelerimize dayanarak söyleyebilir ki diziler final yapmadan önce gün değiştirir ve genelde bir süre sonrada ekranlara veda eder. Dolunay dizisi de yeni bölümleriyle yeni gününde yayınlanmaya devam edecek. Pazar akşamları yayınlanacak olan dizinin erken final yapma ihtimali çok yüksek.

Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini paylaştığı dizinin pazar akşamları yayınlanması reytingleri yükseltir mi bilmiyoruz. Fakat aynı gün TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programına karşı pekte şansı olduğunu düşünmüyoruz.

Dolunay dizisi final yapmasın diyorsanız yapılacaklar çok  basit. Haberimizin devam devamında yer alan yorum kısmına dizinin devam etmesi yönündeki düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Daha sonra kampanyamızı instagram, facebook ve twitter hesaplarınızda paylaşıp daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 

Dolunay dizisinin devam etmesi parmaklarınızın ucunda olabilir sende bize katıl ve sevilen dizinin devam etmesini hep birlikte sağlayalım. 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 YORUMLAR

  1. Dolunay dizisinin müdavimlerindenim bitirilmesime çok üzüldüm çok beğeniyordum kesinlikle bitirilmemeli

Comments are closed.