Dolunay Dizisi Nazlı Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Resimleri


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 23:25
4

Yaza damga vuracak olan bir dizi Dolunay konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Ferit ve Nazlı’nın aşkını konu alan Dolunay dizisindeki Nazlı karakteri en merak edilen karakterlerden. Dolunay Dizisi Nazlı Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Resimleri

Temmuz ayında Star Tv’de gösterilecek olan Dolunay dizisinin Nazlı karakterini canlandıran oyuncu Özge Gürel’dir. Peki Nazlı-Özge Gürel Kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi ve resimleri. İşte ayrıntılar.

Özge Gürel 1987 İstanbul doğumlu olan oyuncudur. Silivrili bir ailenin kızı olan Özge, liseye kadar Silivri’de yaşamıştır. Daha sonra Uluslararası Ticaret bölümünde tahsiline başlayan Gürel, okulu yarıda bırakarak oyunculuğa başlamıştır.

Oyuncu yönetimi dersleri alan güzel oyuncu, Kızım Nerede dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Hzuur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde oynamış ve kısa sürede ün kazanmıştır.

Oynadığı diziler; Kızım Nerede, Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kıraz Mevsimi, Yıldızlar Şahidim. Oynadığı Reklam Filmleri; Mika, Vodafone, Doritos, Pepsi. Sinema filmi olarak 2014 yılında gösterilen Bizum Hoca isimli filmde Kardelen karakterini canlandırmıştır.

Dolunay Dizisi Nazlı-Özge Gürel Resimleri

Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizi Şarkısı-Büyüdüm de Getirdim Sevgimi Al Diye


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir?

 

 

4 YORUMLAR

  1. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.nazli cok guzel bi kizsin ben seni kiraz mevsiminnen taniyorum serkanla insallah evlenirsin seni cok seviyorum:-)

Comments are closed.