Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 02:55
4

Alişan ve Çağla Şikel’i tekrar bir araya getiren Dostlar Mahallesi dizisi nerede çekiliyor? Eğlenceli senaryosu ve renkli oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak dizinin geçtiği Dostlar Mahallesi nerededir? Sezona iddialı bir giriş yapmayı amaçlayan dizinin nerede çekildiği açıklandı. İşte ayrıntılar…

Alişan, Çağla Şikel, Hande Takipoğlu, Zeynep Eronat, Ceyhun Fersoy, Turan Özdemir, Buse Varol, Rus oyuncu Irina Ivkina ve Ersin korkut gibi birbirinden başarılı oyuncunun yer aldığı dizi Aralık ayında ekrana gelecek. Uzun süren çalışmalar sonucunda hazırlıkları tamamlanan Dostla Mahallesi, tanıtım fragmanıyla da büyük ilgi topladı. İstanbul’un özünü kaybetmemiş, sıcak, samimi ve bir o kadarda eğlenceli insanlarının aksiliklerle dolu maceraları konu alınacak.

Dostlar Mahallesi Olga Kimdir? Iriva Ivkina Hayatı

Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?

Dostlar Mahallesi olarak geçen mahalle İstanbul’un Tuzla semtinde bulunuyor. Olayların büyük bir kısmının geçtiği Taksi durağı ise İstanbul Kavacık’ta. Dizinin genel dış çekimleri için İstanbul’un Beykoz, Kavacık ve Tuzla semtlerinde setler kuruldu. Ekranlarda yayınlanan dram, hüzün ve aksiyon türünde dizilerin aksine izleyenleri eğlendirecek bir proje geliyor.

Her kesimden insana hitap edecek Dostlar Mahallesi dizisi nerede çekiliyor? Dostlar Mahallesi nerededir? sorularının yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Sizlerde Dostlar Mahallesi dizisiyle  ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Dostlar Durağı Bilge Kimdir? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri

Comments are closed.