Edho 2 Ocak 2018 Var Mı Yok Mu Yayınlanmayacak Mı?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 10:40
1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2018 yılının ilk haftası olan 2 ocak salı akşamı yayınlanacak mı? Edho 2 Ocak salı var mı yok mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2 Ocak salı neden yok? Soruları internet üzerinden en çok araştırılan ve takip edilen konular arasında yer aldı. Edho hayranları dizinin yeni bölümü var mı yok mu ne zaman yayınlanacak sorularına yanıt aradı. İşte Ayrıntılar…


1 Ocakta Çukur Var mı Yok mu? 11. Bölüm Neden yok


Salı akşamları ekrana gelen ve ilgiyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni yılın ilk haftası yeni bölümü ile ekrana gelip gelmeyeceği çok merak edildi.  Edho 2018 Ocak ayının ilk haftası salı günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Dizinin takipçilerine kötü haberi verelim. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölümü ile 9 Ocak Salı akşamı yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.

Peki Edho neden 2 Ocak salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek? Çünkü dizi ekibi yıl başı tatili nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda 10 günlük bir tatile çıkacak. Uzun süren çekimler ve yoğun bir çalışma sürecinin ardından kısa bir tatile çıkacak olan ekip tatilin ardından çekimlere devam edecek.


Söz 1 Ocak Pazartesi Var Mı Yok Mu?


2 Ocak salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın tekrar yada özel bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin yeni bölümü ocak ayının 2. haftası 9 ocak salı akşamı yayınlanacak. Tüm heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9 Ocak Salı yeni bölümü ile Atv’de.

https://www.youtube.com/watch?v=gM7F3DuuUho

 

Comments are closed.