Edho( Eşkiya) Candan Kim? Gerçek Adı, Karakter Analizi


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 00:36
5

Eşkiya dolu dizgin yoluna devam ederken dizi her geçen gün yeni karakterlerle her daim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye 28 Kadındaki bölümünde yeni bir karakter dahil oldu. Candan ismindeki karakter alımlı duruşu ile dikkatleri üzerine çekti. Edho Eşkiya Candan kimdir? Yaşı, boyu, oynadığı diziler ve dahası haberimizde.

Canan Ankara’dan İstanbul’a gelmiştir. Hızır hapisten çıktıktan sonra karısı Meryem ile kavga etmiştir. Otele yerleşen Hızır otelin lobisinde Candan ile tanışır. Candan ise Ankara’dan İstanbul’a taşınmış ve otelin lobisinde yanlız takılmaktadır. Hızır ile tanıştıktan sonra odaya çıkarlar. Ve tam o anda Meryem otele girer. Hızır ve Candan’ı aynı odada yakalar.  Peki Canan kimdir? Hızır ile temas kurmasınbşr oyunun parçası mıdır? Meryem Candan’ı birşey mi yapacak?

Edho( Eşkiya) Candan Kim?

Canan karakterini canlandıran oyuncu Arzu Yanardağ’dır. Arzu Yanardağ, 1977 İstanbul doğumludur. manken ve oyuncu olarak kariyerine devam eden Arzu Yanardağ, Alara Maya Serter isminde bir çocuğu vardır. Annesi hemşiredir, babası ise tiyatro oyuncusu Ferruh Yanardağ’dır.

5 YORUMLAR

Comments are closed.