Edho Kim Öldü? Sezon Finalinde Diziden Kim Ayrildi?


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 23:53
1

Atve ekranlarında Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30 Mayıs Salı akşamı sezon finali bölümüyle ekranlara vede ediyor. Her bölümüyle heyecan uyandıran dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Suç, Aksiyon, Aşk, Aile türlerinin hepsini bir arada vermek isteyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da sezon finalinde diziden kimler ayrıldı kimler öldü hepsi ayrıntılarıyla haberimizde.

Geçen haftaki bölümünde Vehbi’nin ölmesi Hızır’a çok ağır gelmiştir. Hem abisinin emaneti olan hemde kendisi için canını feda etmekten kaçınmamış Vehbi’nin ölümü sonrası kendisini eve kapatır. Bu arada Serkan’ a verilen görevin yerine getirilmemesi planları sekteye uğratmaya yetmiştir. Gitmeden önce son bir vazife olan Hızır’ı kurduğu tuzakla öldürmek isterken kendisi bu tuzağa düşecektir.

Bu arada Ünal Kaplan ise Rüstem ile sırf kan davasını sonlandırmak için tekrar karşı karşıya gelir her iki tarafta düşmanlıklarını bir kez daha ilan eder ve CIA tarafından gücünü kaybetmiş olsa da geri adım atmamakta kararlıdır.

30 Mayıs Salı akşamı Eşkıya dünyaya Hükümda Olmaz dizisin,n sezon finalinde Serkan kendini kurtarmak için rüstem’in emriyle Hızır’ı öldürmek istemiş ve kendisi (Serkan Albayrak) senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştır.

2. sezon başında Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisine dahil olan Sanem Çelik de abisi Davut’un intikamını almak için CIA şefini öldürmüş ve kendisi de bunun bedeli olarak diziden ölerek ayrılmıştır.

Yine 2. sezonda ajan Suzi karakteri ile diziye dahil olan Meryem Uzelli de İlyas’ı Rüstem den kurtarmak için tekrar yurt dışına dönmüş ve o da Amerika’ya gitmiş gibi rolünü tamamlayarak diziden veda eden isim olmuştur.

Son olarak da  Rüstem ile birlikte hareket eden Mert karakteri de masa da İlyas tarafından kafasına sıkılarak öldürülmüş ve diziden ayrılmıştır. Ayrıca Rüstem de masada diğer tüm üyeler tarafından ateş edilerek masada öldürülmüş ve diziden çıkmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Final Fragmanı, Edho 71.Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=jSQVDvygBTI

Comments are closed.