Edho Kimsesiz Yaşar Ölecek Mi? Olgun Şimşek Diziden Ayrılacak Mı


Güncelleme: 19 Kasım 2017 : 19:13
4

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz hafta, Hızır, Tipi ve Yaşar’ı hapse attıran Mürsel, Yaşar’ı öldürmek için her yolu dener. Önce bu işi Tipi’nin halletmesini ister fakat kabul etmeyince başka yollarla Yaşar’ın işini bitirmek ister. 

Dizinin 81. bölümünde haince bıçaklanan Kimsesiz Yaşar ölecek mi? Diziye 2. sezonda dahil olan önemli karakterlerinden Olgun Şimşek diziye veda mı edecek? Herkesin kafasında aynı soru işareti dolaşıyor.  İşte ayrıntılar.

Son bölümde patlayan silah sesiyle Yılmaz’ın mı yoksa Meryem’in mi vurulduğu merak edilirken izleyenleri ters köşe yapacak bir olay yaşandı. Dizinin kimsesiz Yaşar’ı koğuşta Mürsel’in tuttuğu adam tarafından bıçaklandı. Yine heyecanlı bir bölümle karşı karşıya kalan izleyici büyük merak içinde.

Fakat bizim tahminimiz Kimsesiz Yaşar’ın ölmeyeceği yönünde. Ağır yaralanan Yaşar hastaneye kaldırılacak ve kurtulacak. Dizinin yeni sezonda dahil olan oyuncularından Yaşar karakteri herkes tarafından çok sevildi. Kısa sürede izleyenlerin beğenisini topladı.

Sizce Yaşar ölecek mi? Olgun Şimşek diziden ayrılacak mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=fSgpDwA2XTA

 

 

4 YORUMLAR

  1. Bence Yaşar gibi karakterin diziden çıkmaması lazım Mürselin ve ya yaşarın gerekirse ünal ın foyalarının meydana çıkması lazım ki geride kalanlar rahat hareket etsin

Comments are closed.