Elif Dizisi Reyhan(Çağla Şimşek) Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 15:40
108

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Diziye yeni sezonda Reyhan karakteriyle dahil olan genç oyuncu Çağla Şimşek Elif dizisinden ayrıldı. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Çağla Şimşek Elif dizisinden neden ayrıldı? Elif dizisi Reyhan diziden neden ayrıldı? İşte sürpriz gelişmeyle ilgili tüm detaylar…


Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Kanal 7’nin uzun soluklu projelerinden Elif dizisine yeni sezonda dahil olan ve Reyhan karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in diziden sürpriz bir şekilde ayrılması izleyenleri şaşırttı. Diziye kısa süre önce katılmış olsa da izleyenlerin beğenisini kazanmayı başaran Reyhan diziden neden ayrıldı? Dizinin sevilen karakterlerinden Kerem ile yakınlaşan ve izleyenler tarafından kısa sürede dizinin favori çifti olarak benimsenen Kerem ve Reyhan’a ne oldu? Dizinin son bölümünde yazdığı veda mektubuyla evden çıkıp giden Reyhan, Kerem’in yıkılmasına sebep olur. Kerem hayatının en büyük üzüntüsünü yaşarken bir anda karşısında Süreyya’yı görür ve hayatının şokunu yaşar.

Dizide üniversiteye hazırlanan kibar, olgun, nerede nasıl davranacağını bilen genç bir kıza hayat veren Reyhan’ın diziden ayrılması diziseverlerin tepkisine yol açtı. Sosyal medya hesaplarından Reyhan’ın diziye geri dönmesi yönünde yorumlarla  yapımcılara seslendiler. Elif dizisi Reyhan karakterine hayat veren Çağla Şimşek diziden anlaşmalı mı ayrıldı yoksa sorunlu mu bilinmiyor. Fakat dizide kısa sürede büyük ilgi toplayan ve izleyici kitlesinde artışı sağlayan Reyhan karakterinin beklenmeyen bir anda diziden ayrılması akıllara Çağla Şimşek yapım şirketiyle ters mi düştü sorusunu getirdi.

Bir diğer ihtimal ise Reyhan karakterinin ilerleyen bölümlerde diziye dönecek olmasıdır. Günlük olarak yayınlanan dizide heyecanın diri tutulması için pek çok karakter diziden ayrılıyor ve sonrasında geri dönebiliyor. Reyhan karakterinin de dizinin ilerleyen bölümlerinde tekrar dönmesi söz konusu olabilir. Geçtiğimiz bölümlerde öldüğü sanılan Elif’in annesi Melek karakterine hayat veren Selin Sezgin de diziye geri dönen isimlerden.


Beni Bırakma Dizisinde Çalan Şarkılar Ve Türküler


Elif dizisi Reyhan diziden neden ayrıldı sorusunun yanıtını sizlerle paylaştık. Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde Zehra karakteriyle izleyenlerin hafızasına kazınmış umut vaat eden oyunculardan biridir.Uzun bir aranında ardından Elif dizisiyle tekrar kamera karşısına geçmiş ve hayranlarını sevindirmişti. Umarız en kısa zamanda yeni projelerde görmek ümidiyle…

Siz Reyhan karakterinin tekrar diziye dönmesini ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz 

 

 

108 YORUMLAR

  1. Lütfen yeni sozonda Reyhan dizi geri dönsün artık Çağla Şimşek diziye geri dönsün inşallah yeni sezon geri döner

Comments are closed.