Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer Adı Efsane’den Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 16:46
16

Kanal D’nin sevilen dizisi Adı Efsane’de iki şok ayrılık daha yaşandı. Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer Adı Efsane’den Neden Ayrıldı?

Yapımcılığını D Yapım’ın yaptığı ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı dizide şok den bir gelişme yaşandı.

Daha önce dizinin 20. Bölümünde ayrılacağı duyurulan Erdal Beşikçioğluna yeni isimler dahil oldu. Medyatava’nın haberine göre 20. bölümde Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer de diziden ayrılacak. Bu ayrılık kararlarının sebebi ne? Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer Adı Efsane’den Neden Ayrıldı?

Dizinin 3 başrol oyuncusunun aynı anda diziden ayrılması sektörde şok etkisi yaptı. Neden böyle bir karar alındığı ise hala gizliliğini koruyor. Ancak konu ile ilgili kulağımıza bazı bilgiler gelmedi değil. İşte detaylar.

Ünlü oyuncuların diziyi kabul etmeden önce anlaşma yaptıkları ve yapılan bu anlaşma gereği dizi eğer istenen reytinglere ulaşmaz ise anlaşmayı tek taraflı fesh etme yetkisine sahip olacakları kulislerde konuşulan bilgilerden. Hal böyle olunca istenen başarıyı bir türlü yakalayamayan diziye bu üç isim veda etme kararı aldı.

Tabi dizi kaldığı yerden devam edecek. Ancak ne kadar daha devam eder bu tartışılır. Peki sizce bu 3 ismin diziye veda etmesi doğru muydu? Diziye hangi isimlerin dahil olmasını istersiniz?

16 YORUMLAR

  1. Dizilerden bu şekilde ayrilan sanatcilara tek bir sozum var. seyirciye karsi sAygilari you.

  2. Tutturmuşlar gençlik serisi ozaman annelerini babalarınıda oyundan çıkarın ne anladık diziden

  3. Adı Efsane dizisini severek izliyorum.Ama başroldekilerin ayrılması ve Aleyna Tilkinin diziye dahil olacağını duyunca çok üzüldüm.Böyle kararların alınmasını anlamıyorum.Eğer dizide reyting istiyorlarsa teklifi başrol oyuncularına yollasınlar.Sizcede öyledeğil mi arkadaşlar???

  4. Erdal Beşikçioğlu yoksa bu dizi biter. bu dizi bir işe yaramaz, kimse izlemez göreceksiniz…..

  5. Böyle eğitici güzel faydalı bir diziyi severek izliyorum. Bir öğretmen olarak böyle dizilerin artmasını istiyorum.Erdal Besikcioglu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer sizleri seyretmek bizim için zevk.Ayrilma kararınızı çok üzüldüm.Sizleri tekrar bu dizide görmek isteriz.Ortalikta bulunan saçma sapan ddizilerin arasında değerli olan bu dizinin aayni kadroyla devam etmesini istiyorum.

  6. Bencede arkadadaşlar ama yaz yaklaştığı için ayrılıyorkar yaz olucak sadece gençlik dizisi olsun daha iyi ve onun için tarık bahar ve seçil gidiyor gençlik dizisinde bu isimler olamaz o iki kızda zeynep tatile gidecek meliste başka bi dizide oynicak ama bence böyle daha iyi kış gelin hepsi tekrar grlicek diziye ama devam ederse illaki eder ama aleyna tilki bence gelmsin sizce benim düşüncem bu bye

  7. Erdal beşikcioğlu,Gökçe Bahadır,rojdademirer bdiziden ayrılırsa bu dizinin hiç bir özeliği kalmaz bence diziyi tamamiyle kaldırın bu karakterler diziye hayat ve canlılık veriyor bizler dırama filimlerinden bıktık insanların gülmeye ihtiyacıvar böyle değerli sanatçıları çok özledik onları ekranlarda görmek istiyoruz saygılarımı sunuyorum sizelere bu sanatçıların önünde saygıyla eğiliyorum

Comments are closed.