Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Sezon Nerede Çekiliyor? EDHO 3. Sezon Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 5 Temmuz 2017 : 22:44
1

Atv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın 3. Sezonu nerede çekiliyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Sezon çekimleri nerede yapılıyor? gibi merak edilen soruların hepsi ayrıntılarıyla sizler için haberimizde.

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Meryem Uzerli, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba gibi birbirinden ünlü isimlerin başrolü paylaştığı dizi, üçüncü sezon onayını da aldı. 2 sezondur Salı akşamlarının yıldızı olmayı başaran dizi, 3. Sezonuyla da Atv ekranlarında yer almaya hazırlanıyor.

Hazırlıkları devam eden dizi için yeni set ortamları da oluşturulmaya başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk 2 sezonunda kullanılan bazı mekanlar 3. Sezonda da kullanılmaya devam edecek. Çakırbeyli ailesinin kaldığı köşk üçüncü sezona da ev sahipliği yapacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimleri ilk iki sezonda olduğu gibi İstanbul’da yapılacak. Dizinin setinin üçüncü sezonda da başka bir şehre taşınmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli kişilerin masa başında buluştuğu mekan Üsküdar’da bulunuyor. Hababam Sınıfı Müzesi olarak bilinen mekanda dizinin masa etrafında olan sahneleri çekiliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli’nin galerisi olarak bilinen galeri de ilk iki sezondaki çekim yerinde olacak.  Dizinin galeri sahneleri İstanbul’da Brandium Alışveriş Merkezinin karşısında bulunuyor.Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin üçüncü sezonunun çekimi ayrıca Çamlıca semtinin etrafında da gerçekleştiriliyor.

Comments are closed.